A pofátlanság netovábbja – az ön agyát is elönti a düh, ha megtudja mire és mennyi pénz üti “az ország” ügyvédjének a markát


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ha valaki véletlenül nem ismerné dr. Bajkai Istvánt… magyar jogász és politikus…

1988-ban a Fidesz alapító tagja. 1990-1994 között Budapest VI. kerületben önkormányzati képviselő, 2014-től Budapest VII. kerületben önkormányzati képviselő és alpolgármester.

2018-ban a Fidesz Budapest 05. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje. Ahol alul maradt a demokratikus összefogás jelöltjével szemben, Dr. Oláh Lajossal szemben.

Miután országgyűlési képviselő lett, így a mandátumának átvétele után meg kell szüntetnie az összeférhetetlenséget, le fog mondani az alpolgármesteri tisztségéről Bajkai István, “sajátlábon álló” Ráhel ügyvédje.

Természetesen Bajkai ügyvédi irodája továbbra is dolgozik, az ügyek megmaradnak…

470 millió forintért szerződött a miniszterelnökséggel 3 havi munkára az SBGK ügyvédi iroda, amelynek elnökségi tagja Bajkai István, Erzsébetváros fideszes alpolgármestere – derül ki a kormány.hu-ra feltöltött adatokból.Az iroda feladata lesz a többi között a közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódó jogi tanácsadás és a szerződések felügyeletét ellátó szerv működésének segítése. Az ügyvédi iroda szerződése március elejétől, május végéig szól.

Forrás: Wikipédia / Hír Tv


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük