A pofátlanság netovábbja – az ön agyát is elönti a düh, ha megtudja mire és mennyi pénz üti “az ország” ügyvédjének a markát


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ha valaki véletlenül nem ismerné dr. Bajkai Istvánt… magyar jogász és politikus…

1988-ban a Fidesz alapító tagja. 1990-1994 között Budapest VI. kerületben önkormányzati képviselő, 2014-től Budapest VII. kerületben önkormányzati képviselő és alpolgármester.2018-ban a Fidesz Budapest 05. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje. Ahol alul maradt a demokratikus összefogás jelöltjével szemben, Dr. Oláh Lajossal szemben.

Miután országgyűlési képviselő lett, így a mandátumának átvétele után meg kell szüntetnie az összeférhetetlenséget, le fog mondani az alpolgármesteri tisztségéről Bajkai István, “sajátlábon álló” Ráhel ügyvédje.

Természetesen Bajkai ügyvédi irodája továbbra is dolgozik, az ügyek megmaradnak…

470 millió forintért szerződött a miniszterelnökséggel 3 havi munkára az SBGK ügyvédi iroda, amelynek elnökségi tagja Bajkai István, Erzsébetváros fideszes alpolgármestere – derül ki a kormány.hu-ra feltöltött adatokból.

Az iroda feladata lesz a többi között a közbeszerzési eljárásokhoz kapcsolódó jogi tanácsadás és a szerződések felügyeletét ellátó szerv működésének segítése. Az ügyvédi iroda szerződése március elejétől, május végéig szól.
Forrás: Wikipédia / Hír Tv


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük