forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Olyan ballépések sorozata, amit a Fidesz bemutat, hogy csoda ha a nap végén valahogy kikeverednek belőle.

Nem mintha szurkolnánk nekik mindezért. Nos, úgy áll a helyzet, hogy egy héttel ezelőtt a Fidesz megsemmisítő vereséget mért az ellenzékre. Akkora pofon lett a választási végeredmény, hogy azon tanakodtunk, valaha feláll-e belőle a Fidesz ellenzéke.

Összerántott az ellenzék egy tüntetés a demokráciáért, meg új választásokért, ami akár halva született ötlet is lehetett volna, azonban azzal, hogy egy ócska, sunyi sajtó-hadjáratot hirdettek Orbánék rémhíreket keltve, hogy az ellenzék randalírozni akar és szét akarja verni a várost, nos elérték, hogy

több mint 100 ezren vonultak Orbánék ellen

– ezzel megtemetve az újkori demokrácia legnagyobb ellenzéki gigatüntetését.

A fiatalok fordultak Orbánék ellen leginkább

Míg korábban az idősebbek vettek részt a politikában, Orbánék felháborító arctalan és sunyi mesterkedése elérte, hogy a tüntetésen többségben voltak a fiatalok. Az a generáció, akikről évek óta azt írja a szaksajtó, hogy politikailag inaktívak.

Sőt mi több, a fiatalok elkezdtek szerveződni is:

Orbánék tehát azzal, hogy randalírozást vizionáltak, egy dolgot értek el, a fiatalok a sarkukra álltak. Végre!

És mivel hergelték fel a fiatalokat?

A DK közeli Nyugati Fény egyetlen fényképben összefoglalta, hogy mit akart elhitetni a Fidesz és mi történt ezzel szemben:

Lesz folytatás?

Minden előjel szerint még többen mehetnek ki a most szombaton 6 órakor megismételt tüntetésre mint korábban. Az első hírek szerint messze nem lesz elegendő a Kossuth tér, úgyhogy érdemes elgondolkodni azon, hogy az Alkotmány utcába is kivetítőket kell szerelni.

A vadhajtások nem bírnak magukkal

A békés tüntetésen egyetlen egy csoport volt, aki gyomorforgató módon viselkedett, nem csak veszélybe sodorva az ellenzéki tüntetéssorozatot, de olyan emberalatti viselkedést mutattak be… inkább nem is írom tovább.

Néhány ostoba bokaszint alatti jobbikos hőzöngő hülye gyerek még mindig úgy érzi, hogy a legszebb Kossuth téri időket éli, amikor valóban szétverhették a várost. Hiába kutyából nem lesz szalonna.

Kan cigányozták a rendőröket és szexuálisan zaklatták, alpári utalásokat tettek egy rendőrnőnek, amelyet természetesen a Fideszes sajtó fel is kapott. Nehogy már véletlen ne adjunk támadási felületet.

Feléledt a remény

Mindez az ostoba véglényekből álló osztag 10 embernél több főt nem számolt, szemben a méltóságteljes százezerrel. Az ellenzék új lendületet kapott és a Fidesz sorozatos gyűlöletkampánya – amely a mai napig működött – elérte a határát. Túltolták a fiúk és ezzel megteremtették a saját bukásuk feltételeit. Valószínűleg őrjöngenek most a Fidesznél.

Egy leszerepelt szétvert ellenzékre számítottak, ehelyett a Fidesz ellenzéke erősebb lett, mint valaha.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: