Akkora politikai atombomba robbant, mint még soha – ez már nem gyerekjáték, itt politikai gyilkosságról van szó


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mi állhat a háttérben, milyen mozgások vezettek oda, hogy éppen most történik mindez?

Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség korábbi elnökét is gyanúsítják Fenyő János megölésével kapcsolatban – írja a Pesti Srácok. Ha valaki nem ismerné a történetet a politikailag is sötét 90-es években járunk, annak is a legvéresebb leszámolásánál.

A baloldali sajtóbirodalom kulcsemberét a Vico cégcsoport vezetőjét Fenyő Jánost az autójában közvetlen közelről fejbe lőtte – a bíróság ítélete szerint – Jozef Roháč.

A bulvársajtó gyakran cikkezett arról, hogy a felbujtó nem más lehetett, mint Gyárfás a NapTV korábbi tulajdonosa, a Magyar Úszószövetség korábbi elnöke.

Az Index információi szerint  Gyárfást kedden állították elő a Nemzeti Nyomozó Irodában, és jelenleg is kihallgatják. Az Index úgy tudja, hogy Gyárfást őrizetbe is vették.

Úgy tudjuk, a szóban forgó, Portik és Gyárfás közötti beszélgetést rögzítő felvételt Portik Tamás vette fel. A felvétel előkerülése összefügghet azzal, hogy Portikot egy hete ismét kihallgatták. A felvételről egyébként a gyilkosság miatt tavaly jogerősen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt Jozef Roháč öccse beszélt először.Az Index úgy értesült, hogy a felbujtó személyére nézve korábban is voltak információk, de a 2000-es években az ügyész azt mondta,hogy amíg nincs meg az, aki meghúzta a ravaszt, addig nem lehet lépni a felbujtó ellen.

A rendőrség telefonos kérdésünkre azt mondta, írásban válaszolnak majd. Emailünkre a Police.hu közleményét küldték el, ami itt elérhető. Azt írják, a 69 éves Gy. Tamást ma a délutáni órákban fogták el, majd előállították, és jelenleg is folyamatban van a kihallgatása. A vád hivatalosan is emberölésre való felbujtás.

A Pesti Srácok szerint a Gyárfás elleni gyanú az, hogy „több mint húsz évvel ezelőtt megbízást adott a magyar olajmaffia rettegett vezérének, Portik Tamásnak, hogy likvidálja legnagyobb üzleti ellenfelét, Fenyő Jánost.”

Nem sokkal a hír kirobbanása után a  Zoom saját forrásra hivatkozva azt írja , hogy a gyanúsítás alapja egy 2004-es hangfelvétel Portik és Gyárfás között, Gyárfást pedig felbujtóként hallgatják ki.

A FORRÓ NYOMON c. TV2-es adás – ez nem a mai TV2 – 1998-as adása az ügyről érdekes részletekkel:

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük