A Fidesznél pezsgőt bontanak, akkora bajba került a Jobbik – van még visszaút?


Jobbik - Fotó: B1 Blog
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke nyilatkozott ma reggel. Az elmondottak erősen aggodalomra adnak okot. – A kérdés az, hogy kell-e féljünk?

Kívülről az látszik, hogy a Jobbik jelenleg nincs összhangban, nincs egységben, bár ezt mondják, de ez tudjuk jól nem igaz. Ennek több jele is van. Vona lemondását követően már meg is indult a belső harc a még ki sem hűlt székéért, ami – valljuk be – borzasztóan visszataszító.

Szinte azonnal jöttek undorító posztok amikben Vona Gábort hibáztatták, hordták le, tolták rá a felelősséget. Holott ez nagy valószínűséggel nem az ő egyéni felelőssége volt!. Hiszen anno az egész meglévő pártvezetés elfogadta a néppártosodási irányvonalat, ami valljuk be igenis működött, működik.

Tény, hogy ezzel az a nagyon radikális vonal leszakadt és azóta is csak köpködnek. De tetszik vagy sem, ezt a leszakadt tömeget Vona az elmúlt másfél – két évben feltöltötte úgymond! Sokan csatlakoztak a Jobbikhoz az új elvek,az új irányvonal és Vona személye miatt.

De ennek most minden bizonnyal vége, s a Jobbik olyan útra tér, ami nagy valószínűséggel igen radikális. Legalábbis erre lehet következtetni a Z. Kárpát Dániellel készített interjú után.

Társelnökök irányíthatják a következő időszakban a Jobbikot – ismertette Z. Kárpát Dániel a Hír TV Reggeli járat című műsorában.

A párt alelnöke arról számolt be, hogy az elnökség tegnap arra tett javaslatot, hogy Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás irányítsa a Jobbikot. Hozzátette, két héten belül tartják a kongresszust, ahol megtörténhet a tisztújítás.

„A Jobbik elnöksége konkrét javaslatot is tud tenni ebben a kérdésben. Meg is született ez a javaslat, amelyet itt is módomban áll ismertetni. Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton társelnökségére fog az elnökségünk javaslatot tenni.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

A tekintetben, hogy a két egymást kiegészítő, de mégis egészen más fajta karakter képes továbbvinni azt a fajta vezetési stílust, azt a fajta morált, amely Vona Gábor örökségét képes ápolni, és képes egyben tartani” – ismertette Z. Kárpát Dániel.


Sajnálatos módon Gyöngyösi és Sneider múltja sem arról híres, hogy ne a szélsőjobb felé húznának.


Biztosan emlékeznek még Gyöngyösi ezen mondatára, mely a Parlamentben hangzott el: “… hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Úgy gondolom, hogy adósai egy ilyen felméréssel Magyarországnak.”

A Jobbik arca Vona Gábor… Ha nem sikerül vissza hívni sok hívet veszít a párt? Ráadásul félő, hogy Vona távozásával majd megpróbálják újra azt a szélsőjobboldali vonalat vinni, mint ami a néppártosodás előtt volt…

Forrás: Hír TV / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük