Szavazás: Ön részt vesz a következő kormányellenes tüntetésen?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Soha nem látott ellenzéki tömegek tüntettek múlt hét szombaton a Kossuth téren. A magyar ellenzék bizonyos értékelések szerint soha nem látott mozgósítást végzett a múlt hétvégén.

A tüntetés főszervezői be is jelentették. Lesz folytatás. Most szombaton 6 órára újra összehívták a tömegeket. Bár azt írjuk, lesz folytatás, valóban lesz folytatás?

Minden attól függ, hogy hányan lesznek ott a következő megmozduláson, hiszen ha a mintegy százezer fős tömeg elolvad, akkor valóban győztek a kormánypártok.

Ezért tesszük fel azt a kérdést olvasóinknak, hogy részt vesznek-e a következő tüntetésen, hiszen a mostani napok sorsfordítóak lehetnek, mind az ellenzékre nézve, mind  a kormánypártok szempontjából.

Hiszen a tömeg egységes ellenzéket követel magának. Ha ez pedig a tüntetések nyomására megvalósul, nincs az az isten, ami kormányon tarthatná a Fideszt, hiszen a magyar választók többsége leszavazta a kormányt. A nagyszerű választási rendszernek, na meg a kiváló ellenzéki stratégiáknak köszönhetően (mert ugye már 2014-ben megbukott a koordináció Falus “jegesvödrös” Ferenccel, mégis – az MSZP kivételével – mindenki ezt erőltette).

Ön hogyan dönt? Részt vesz most szombaton 6 órakor a Kossuth téri tüntetésen?Ön részt vesz a most szombati kormányellenes tüntetésen?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük