Szavazás: Ön részt vesz a következő kormányellenes tüntetésen?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Soha nem látott ellenzéki tömegek tüntettek múlt hét szombaton a Kossuth téren. A magyar ellenzék bizonyos értékelések szerint soha nem látott mozgósítást végzett a múlt hétvégén.

A tüntetés főszervezői be is jelentették. Lesz folytatás. Most szombaton 6 órára újra összehívták a tömegeket. Bár azt írjuk, lesz folytatás, valóban lesz folytatás?Minden attól függ, hogy hányan lesznek ott a következő megmozduláson, hiszen ha a mintegy százezer fős tömeg elolvad, akkor valóban győztek a kormánypártok.

Ezért tesszük fel azt a kérdést olvasóinknak, hogy részt vesznek-e a következő tüntetésen, hiszen a mostani napok sorsfordítóak lehetnek, mind az ellenzékre nézve, mind  a kormánypártok szempontjából.

Hiszen a tömeg egységes ellenzéket követel magának. Ha ez pedig a tüntetések nyomására megvalósul, nincs az az isten, ami kormányon tarthatná a Fideszt, hiszen a magyar választók többsége leszavazta a kormányt. A nagyszerű választási rendszernek, na meg a kiváló ellenzéki stratégiáknak köszönhetően (mert ugye már 2014-ben megbukott a koordináció Falus “jegesvödrös” Ferenccel, mégis – az MSZP kivételével – mindenki ezt erőltette).

Ön hogyan dönt? Részt vesz most szombaton 6 órakor a Kossuth téri tüntetésen?
Ön részt vesz a most szombati kormányellenes tüntetésen?


View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük