Parádésan tette helyre az ellenzéket a Hócipő legújabb címlapja – ki lett osztva pár pofon az ellenzéki vezetőknek


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Néha nem árt a pedagógiai fejmosás.

Az ironikus, szatirikus kétheti lapot úgy tűnik újra érdemes lesz járatni, ugyanis aki politikai éleslátásra vágyik, hát a szatíra éles pengéjénél talán nincs is húsba vágóbb.Persze baromi sokan fognak a különböző szekértáborok szimpatizánsai közül felháborodni, de egyrészt, a demokráciának része a kritika és a gúny is, másrészt pedig őszintén nincs igazik?

Itt a BalraMagyaron, százszor és ezerszer, publicisztikában, szakértők segítségével, politológusok, elemzők magyarázatával mutattuk be, hogy öngyilkos és önző a külön listák stratégiája. Tragédia is lett. Néhányan persze örülhetnek de az ország gyászol.

Elmondtuk, leírtuk, üvöltöttük elkeseredetten, hogy az ellenzék a vesztébe menetel. Emlékszem az akkori hangulatra: “Az MSZP önös hatalmi érdekei miatt akar közös listát, közös jelölteket, közös miniszterelnökjelöltet”. Egyéniben koordináljunk és mindenki szavazzon kedvenc pártjára.

Nos Juhászék épp emiatt veszítik el a házukat, életüket, mert vissza kell fizetniük csaknem 200 millió forintot. A DK éppen hogy becsusszant a parlamentbe és újra kétharmad van. De én dühös publicista vagyok. A Hócipő ezt jobban kezelte és viccesen:

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük