Elképesztően gonosz vicc terjed Németh Szilárdról az interneten – minden szava aranyat ér


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Úgy néz ki az internet népe végül mégiscsak pofán csapta Németh Szilárdot.

Sosem féltünk attól, hogy Szilárdot az esze miatt fogják ellopni és nem is az esze miatt szeretjük… na jó, legalább mi ne hazudozzunk, nem szeretjük!Szilárd, minek nevezzelek? Egy olvasónk megjegyezte, hogy módfelett szereti amikor jelzős szerkezetekkel illetjük a Rezsibiztost, azonban, be kell vallanunk töredelmesen nincs hová fokozni. Németh elérte, hogy önmaga egy jelzős szerkezet a magyar politikában.

De most sikerült megint olyan ostobasággal előállni, amire egyszerre csapott le minden internetező, megalkotva a talán leggyorsabban terjedő politikai viccet, ami mindamellett, hogy gonosz, mi könnyesre röhögtük magunkat.

Ez pedig így hangzik:

– Németh Szilárd szerint a tüntetők többen, többféle nyelven beszéltek, ami egyértelműsíti honnan szervezték…

– Szilárd, azok nem idegen nyelvek voltak, hanem összetett szavak!
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük