Elképesztően gonosz vicc terjed Németh Szilárdról az interneten – minden szava aranyat ér


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 606
    Shares

Úgy néz ki az internet népe végül mégiscsak pofán csapta Németh Szilárdot.

Sosem féltünk attól, hogy Szilárdot az esze miatt fogják ellopni és nem is az esze miatt szeretjük… na jó, legalább mi ne hazudozzunk, nem szeretjük!

Szilárd, minek nevezzelek? Egy olvasónk megjegyezte, hogy módfelett szereti amikor jelzős szerkezetekkel illetjük a Rezsibiztost, azonban, be kell vallanunk töredelmesen nincs hová fokozni. Németh elérte, hogy önmaga egy jelzős szerkezet a magyar politikában.

De most sikerült megint olyan ostobasággal előállni, amire egyszerre csapott le minden internetező, megalkotva a talán leggyorsabban terjedő politikai viccet, ami mindamellett, hogy gonosz, mi könnyesre röhögtük magunkat.

Ez pedig így hangzik:

– Németh Szilárd szerint a tüntetők többen, többféle nyelven beszéltek, ami egyértelműsíti honnan szervezték…– Szilárd, azok nem idegen nyelvek voltak, hanem összetett szavak!

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 606
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük