Újabb fejlemények: Kiderült miről tárgyaltak az LMP-sek azelőtt, hogy agyba-főbe verték egymást


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A párt korábbi társelnökét a Honvéd kórházba kellett szállítani.

Sokkoló erejű információ látott napvilágot a magyar sajtóban. Sallai R. Benedek egy LMP-s tanácskozáson nekiment a korábbi LMP-s társelnöknek Hadházy Ákosnak, aki percekre eszméletét veszítette és agyrázkódás miatt kórházba kellett szállítani a politikust.

Több beszámoló szerint Sallai székkel együtt borította meg a korábbi társelnököt, aki emiatt a földre zuhant és eszméletét veszítette perceken keresztül. Állítólag a rendőrség kiérkezése előtt távozott az LMP-s egyeztetésről Sallai.

De még botrányosabb az ügy, ha utánanéztük annak, miről is szólt a tanácskozás. Az LMP etikai bizottsága ugyanis a mai napon tartotta vizsgálatát azon képviselőjelöltek ellen, akik visszaléptek több körzetben a baloldali ellenzék javára. Ilyen eljárás folyt többek között Karsai Dániel ellen, aki korábban visszalépett a szocialista Kunhalmi Ágnes javára, aki többek között ennek a gesztusnak köszönhetően fölényesen győzte le egyéniben a Fideszes ellenfelét.

Aminek, mondjuk úgy, országosan kellett volna működnie és amire az utolsó napokban az LMP építette politikáját, vagyis, hogy nem rajta múlt a kétharmad (pedig mindannyian tudjuk,  ha az LMP koordinál a fővárosban akkor 17-1 re lehetett volna megverni a Fideszt és szó sem lenne kétharmadról) merthogy egyoldalú gesztusokat tett az ellenzék többi pártja felé, most azon politikusok kizárásáról tárgyaltak, akik megtették ezt Orbán legyőzése érdekében.

Ezen a tárgyaláson jelent meg tanúként Hadházy Ákos. A politikus “védőbeszéde” közben rontott neki Sallai, mondván – ezt nem hallgatom tovább.A szebb napokat látott Kisgazda Pártban sem történtek ilyenek. Igaz az LMP-nél meg nem volt székház foglalás még. Torgyán-Szél Bernadett készítheti a pártját, mert csuda dolgok fognak még történni az LMP nevű kupoldában.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük