Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A párt korábbi társelnökét a Honvéd kórházba kellett szállítani.

Sokkoló erejű információ látott napvilágot a magyar sajtóban. Sallai R. Benedek egy LMP-s tanácskozáson nekiment a korábbi LMP-s társelnöknek Hadházy Ákosnak, aki percekre eszméletét veszítette és agyrázkódás miatt kórházba kellett szállítani a politikust.

Több beszámoló szerint Sallai székkel együtt borította meg a korábbi társelnököt, aki emiatt a földre zuhant és eszméletét veszítette perceken keresztül. Állítólag a rendőrség kiérkezése előtt távozott az LMP-s egyeztetésről Sallai.

De még botrányosabb az ügy, ha utánanéztük annak, miről is szólt a tanácskozás. Az LMP etikai bizottsága ugyanis a mai napon tartotta vizsgálatát azon képviselőjelöltek ellen, akik visszaléptek több körzetben a baloldali ellenzék javára. Ilyen eljárás folyt többek között Karsai Dániel ellen, aki korábban visszalépett a szocialista Kunhalmi Ágnes javára, aki többek között ennek a gesztusnak köszönhetően fölényesen győzte le egyéniben a Fideszes ellenfelét.

Aminek, mondjuk úgy, országosan kellett volna működnie és amire az utolsó napokban az LMP építette politikáját, vagyis, hogy nem rajta múlt a kétharmad (pedig mindannyian tudjuk,  ha az LMP koordinál a fővárosban akkor 17-1 re lehetett volna megverni a Fideszt és szó sem lenne kétharmadról) merthogy egyoldalú gesztusokat tett az ellenzék többi pártja felé, most azon politikusok kizárásáról tárgyaltak, akik megtették ezt Orbán legyőzése érdekében.

Ezen a tárgyaláson jelent meg tanúként Hadházy Ákos. A politikus “védőbeszéde” közben rontott neki Sallai, mondván – ezt nem hallgatom tovább.

A szebb napokat látott Kisgazda Pártban sem történtek ilyenek. Igaz az LMP-nél meg nem volt székház foglalás még. Torgyán-Szél Bernadett készítheti a pártját, mert csuda dolgok fognak még történni az LMP nevű kupoldában.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: