Mutatjuk az első képeket: Minden eddiginél nagyobb lehet a mai kormányellenes tüntetés


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Soha nem látott tömegre lehet számítani a mai ellenzéki tüntetésen.

A Szocialista Korózs Lajos töltötte fel a legelső képeket arról, hogy a mai nap mire lehet számítani. Az MSZP által is támogatott kormányellenes tüntetés az első képekből úgy néz ki, átüti azt a tartományt, amelyet már nem lehet a szőnyeg alá söpörni.Bár korábban több kormánypárti orgánum is megírta, hogy ma a “Soros ügynökök fogják lángba borítani Budapestet” s emiatt nagyon sokan féltek attól, hogy a tömegben beépített provokátorok is lehetnek, a szervezők mindenkit megnyugtatnak szó sincs ilyesmiről.

Soros ügynökök és a Wittner Mária szerinti akasztós feltüzelt csőcselék helyett vidám fiatal demokraták vannak az utcákon, akik helyszíni tudósítónk szerint békés, de elszánt emberek.

Amit tudunk még több hírt, jelentkezünk.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük