Kormányellenes gigatüntetés: nem várt fordulat, egy röpirat terjed a tüntetésen


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Csak halkan és lassan jegyzem meg: Több ezres román meg lengyel csapatok nélkül is lehet gigantikus méretű tömeget szervezni. – hangzott el cinikusan a mai gigantikus méretű tüntetésen.

Rég látott tömeg gyűlt össze ma a fővárosban, annak érdekében, hogy kiálljanak a demokrácia és a jogállam mellett. A kormányellenes menetben tudósítónk szerint többségben vannak azok akik a baloldallal szimpatizálnak. Meglepő szintúgy hogy több ezer baloldali fiatal is részt vesz a rendezvényen.

Bár az MSZP már korábban jelezte, hogy csatlakozik a rendezvényhez, minden bizonnyal a párt mozgósította is támogatóit.

Ha valaki pár évvel ezelőtt mondta volna azt, hogy egy ellenzéki tüntetésen hasonló röpirat fog terjedni bizonyosan kiröhögtem volna, azonban a mai gigatünetes  legnépszerűbb anyaga nem más mint a Szamizdat Magyar Nemzet lapszáma:

A lap munkatársai és támogatói ma 20 ezer példányban ingyenesen osztogatják ezt a lapszámot, ami hivatalosan a Nemzet utolsó lapszáma. A nemrégiben megszűnt újság írói, szerkesztői a lap alapítójáról elnevezett utcában osztogatják a szamizdat kiadványt.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük