Kormányellenes gigatüntetés: nem várt fordulat, egy röpirat terjed a tüntetésen


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Csak halkan és lassan jegyzem meg: Több ezres román meg lengyel csapatok nélkül is lehet gigantikus méretű tömeget szervezni. – hangzott el cinikusan a mai gigantikus méretű tüntetésen.

Rég látott tömeg gyűlt össze ma a fővárosban, annak érdekében, hogy kiálljanak a demokrácia és a jogállam mellett. A kormányellenes menetben tudósítónk szerint többségben vannak azok akik a baloldallal szimpatizálnak. Meglepő szintúgy hogy több ezer baloldali fiatal is részt vesz a rendezvényen.

Bár az MSZP már korábban jelezte, hogy csatlakozik a rendezvényhez, minden bizonnyal a párt mozgósította is támogatóit.

Ha valaki pár évvel ezelőtt mondta volna azt, hogy egy ellenzéki tüntetésen hasonló röpirat fog terjedni bizonyosan kiröhögtem volna, azonban a mai gigatünetes  legnépszerűbb anyaga nem más mint a Szamizdat Magyar Nemzet lapszáma:

A lap munkatársai és támogatói ma 20 ezer példányban ingyenesen osztogatják ezt a lapszámot, ami hivatalosan a Nemzet utolsó lapszáma. A nemrégiben megszűnt újság írói, szerkesztői a lap alapítójáról elnevezett utcában osztogatják a szamizdat kiadványt.
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük