Ellenzéki gigatüntetés: Ez itt mind mind csalás! A csalásnak pedig bukás a következménye!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az ellenzéki gigatüntetés egy hatalmasat ütött ma a Fideszen.

Soha nem látott tömeg gyűlt össze a Kossuth téren ma estére a “Tüntetés a demokráciáért” elnevezésű tüntetésen.

A többségében civilekből és a baloldali ellenzék tagjaiból álló, sosem látott tömeg a tisztázatlan választási eredmények valamint az újabb kétharmados Fidesz kormány ellen tüntetett ma.

A rendezvény üzenete pedig világos volt. Gulyás Balázs a rendezvény egyik szervezője és a tüntetés fő szónoka például ezt mondta:

Ez ma a Fidesz, névtelen trollok és Németh Szilárdok! Mára a Fidesz a gyűlölet és a lopott vagyon pártja. Ez tartja össze a Pasa Parki Rogánt és a vadászkastélyos Lázárt. Lehet, hogy nem csaltak most a célvonalon – ezt majd a vizsgálatok eldöntik – viszont ha a teljes rendszer csaláson alapul, hogyan is lehetett volna más végeredményre számítani?

  • Az egypárti választókerületi leosztás a Fidesznek kedvez – az csalás?
  • Ha a teljes választási rendszer a Fidesznek kedvez, az vajon csalás?
  • Ha a rendszer százmilliókkal jutalmaz olyan pártokat akinek még logójuk sincs az vajon csalás?
  • Ha még a fideszes nemzeti választási bizottság és a kúria is elítéli a kormánypropaganda illegális kampányát az vajon csalás?
  • A közszolgálati televízió csupán 5 percet biztosított az ellenzéki pártoknak, miközben éjjel-nappal a kormánypropaganda szól onnan. Az csalás?


Ez mind mind csalás! A csalásnak pedig bukás a következménye! – mondta Gulyás Balázs a netadós tüntetés szervezője, a rendezvény vezérszónoka.

Új választást – skandálta a tömeg.

“Ennek érdekében pedig jövő hét szombaton ugyanitt találkozunk, de még többen.” – ez pedig azt jelenti, hogy a tüntetés hullám nem fog lecsendesedni.

Gulyás mellett számos civil és értelmiségi is kifejtette a véleményét, mint Homonnay Gergely (Erzsi gazdája), Lukácsi Katalin (volt KDNP-s politikus) vagy Komáromy Gergő előadóművész.

Tehát jövő héten szombaton 6 órakor újra tüntetés a Kossuth téren! Előre az új választásért!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük