Döbbenetes fényképet küldött egy olvasónk a mai ellenzéki tüntetésről – Elképesztő a kormányellenes hangulat a fővárosban


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Elképesztő események zajlanak ma a városban.

Sosem látott tömeg, így lehetne egy mondatban összefoglalni azt, ami ma történik a fővárosban.

Helyszíni beszámolók szerint teljesen lebénult a 4-6-os villamos közlekedése, ugyani több kilométerre a tüntetés helyszínétől olyan tömeg alakult ki a tüntetésre igyekvőkből, hogy lassan a nagykörút is megadja magát.

Mi ez, ha nem átütő eredmény? A tömegről egyébként elmondható, hogy békés többségében fiatalokból áll. Feltűnően sokan vettek fel ma piros pólót és a beszélgetésekből az tűnik ki, hogy legalábbis a Nagykörúton elsősorban baloldali beállítottságú fiatalok menetelnek az Operaház felé.

Arra kérünk mindenkit, hogy őrizze meg a rendezvény békés hangulatát, mert ma a békével és az emberek tömegeivel hatalmasabb sikert lehet elérni mint bármivel. Lehet hogy ma megszületik a csoda?

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük