Döbbenetes fényképet küldött egy olvasónk a mai ellenzéki tüntetésről – Elképesztő a kormányellenes hangulat a fővárosban


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Elképesztő események zajlanak ma a városban.

Sosem látott tömeg, így lehetne egy mondatban összefoglalni azt, ami ma történik a fővárosban.

Helyszíni beszámolók szerint teljesen lebénult a 4-6-os villamos közlekedése, ugyani több kilométerre a tüntetés helyszínétől olyan tömeg alakult ki a tüntetésre igyekvőkből, hogy lassan a nagykörút is megadja magát.

Mi ez, ha nem átütő eredmény? A tömegről egyébként elmondható, hogy békés többségében fiatalokból áll. Feltűnően sokan vettek fel ma piros pólót és a beszélgetésekből az tűnik ki, hogy legalábbis a Nagykörúton elsősorban baloldali beállítottságú fiatalok menetelnek az Operaház felé.Arra kérünk mindenkit, hogy őrizze meg a rendezvény békés hangulatát, mert ma a békével és az emberek tömegeivel hatalmasabb sikert lehet elérni mint bármivel. Lehet hogy ma megszületik a csoda?

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük