Döbbenetes fényképet küldött egy olvasónk a mai ellenzéki tüntetésről – Elképesztő a kormányellenes hangulat a fővárosban


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Elképesztő események zajlanak ma a városban.

Sosem látott tömeg, így lehetne egy mondatban összefoglalni azt, ami ma történik a fővárosban.Helyszíni beszámolók szerint teljesen lebénult a 4-6-os villamos közlekedése, ugyani több kilométerre a tüntetés helyszínétől olyan tömeg alakult ki a tüntetésre igyekvőkből, hogy lassan a nagykörút is megadja magát.

Mi ez, ha nem átütő eredmény? A tömegről egyébként elmondható, hogy békés többségében fiatalokból áll. Feltűnően sokan vettek fel ma piros pólót és a beszélgetésekből az tűnik ki, hogy legalábbis a Nagykörúton elsősorban baloldali beállítottságú fiatalok menetelnek az Operaház felé.

Arra kérünk mindenkit, hogy őrizze meg a rendezvény békés hangulatát, mert ma a békével és az emberek tömegeivel hatalmasabb sikert lehet elérni mint bármivel. Lehet hogy ma megszületik a csoda?
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük