Bródy János kőkeményen beintett Orbánéknak – olyat tett, amiért az egész ország büszke lehet rá


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Bródy János Kossuth-díjas zeneszerző, szövegíró nagyon keményen beintett a hatalomnak…

Bródy János Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas énekes, gitáros, zeneszerző, szövegíró, reagált arra, hogy a Fidesz-közelbe sodródott Figyelő listát tett közzé azokról a személyekről, akik olyan szervezeteknél dolgoznak, amik támogatást kapnak Soros György alapítványaitól.

Ugyebár a Figyelő lehozta a szerintük soros ügynökök nevét, és azt írták, ha kihagytak valakit jelentkezhet még…Bródy a Facebookon a következőket írta: “Írtam egy felvételi kérelmet a Figyelő szerkesztőségének: Kedves Figyelő! Tudom, hogy nem vagyok rá méltó, de nagy megtiszteltetés lenne, ha felvennének a Soros-szaknévsorba. Üdvözlettel, Bródy János”

Kicsit más szemszögből: 1933-45 közötti Németországban szintén készültek hasonló listák, akiket a hatalom ellenségeinek bélyegeztek. Ezek a listák szintén egy örült diktátor fejéből pattantak ki. Mindenki tudja, hogy mi történt azokon a listán szereplő emberekkel.

Lehet nagyon durva az összehasonlítás, de még durvább, hogy 2018-ban egy demokratikus országban, Európa közepén egy ország vezetője ilyet mond és egy ilyen listát készít, de akármilyen másik hasonlót.
 

Forrás: Zoom.hu / BalraMagyarTégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük