Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem vicc! Az LMP toppvezetői ma tényleg összeverekedtek. Mutatjuk a részleteket.

Ez pedig azt jelenti, hogy az LMP kiütötte magát a hazai közéletből, ugyanis legyen világos mindenki számára, ennél lejjebb nem tud lenni a magyar politikában.

Pár nappal ezelőtt már látható volt, hogy elmérgesedett a viszony az LMP vezetői között, hiszen Hadházy Ákos lemondott társelnöki megbízatásáról, majd pár órával később kitálalt az LMP belő ügyeiről.

Állítása szerint azért sem mehetett végbe a teljes ellenzéki koordináció – amely ha csak azt nézzük, hogy még két vagy három budapesti körzetben létrejön az LMP és a baloldal között, bizonyosan megakadályozta volna a kétharmadot – mert Sallai és Schiffer megfenyegették az LMP egyéni jelöltjeit, ha visszalépnek, több milliós párt akasztanak a nyakukba.

A sors fintora, hogy az LMP-ben éppen annak a Karsainak a fegyelmi tárgyalását tartották, aki egyoldalúan visszalépett a szocialista Kunhalmi Ágnes javára – és akiről a kampányban azt állította a párt, hogy tudott az ügyről. Sőt. Akkor viszont miért tartanak fegyelmi tárgyalást az ügyben?

Állítások szerint ezen a mai tárgyaláson Sallai R. Benedek székestűl felborította az LMP volt társelnökét. Legalábbis a HVG beszámolója szerint.

Azt hiszem erre mondják, így múlik el a világ dicsősége! Mindenesetre ezzel vége az LMP nevű történetnek szerintem.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...