Bréking: Összeverekedtek az LMP csúcsvezetői – vége az ökopártnak


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem vicc! Az LMP toppvezetői ma tényleg összeverekedtek. Mutatjuk a részleteket.

Ez pedig azt jelenti, hogy az LMP kiütötte magát a hazai közéletből, ugyanis legyen világos mindenki számára, ennél lejjebb nem tud lenni a magyar politikában.

Pár nappal ezelőtt már látható volt, hogy elmérgesedett a viszony az LMP vezetői között, hiszen Hadházy Ákos lemondott társelnöki megbízatásáról, majd pár órával később kitálalt az LMP belő ügyeiről.

Állítása szerint azért sem mehetett végbe a teljes ellenzéki koordináció – amely ha csak azt nézzük, hogy még két vagy három budapesti körzetben létrejön az LMP és a baloldal között, bizonyosan megakadályozta volna a kétharmadot – mert Sallai és Schiffer megfenyegették az LMP egyéni jelöltjeit, ha visszalépnek, több milliós párt akasztanak a nyakukba.

A sors fintora, hogy az LMP-ben éppen annak a Karsainak a fegyelmi tárgyalását tartották, aki egyoldalúan visszalépett a szocialista Kunhalmi Ágnes javára – és akiről a kampányban azt állította a párt, hogy tudott az ügyről. Sőt. Akkor viszont miért tartanak fegyelmi tárgyalást az ügyben?

Állítások szerint ezen a mai tárgyaláson Sallai R. Benedek székestűl felborította az LMP volt társelnökét. Legalábbis a HVG beszámolója szerint.Azt hiszem erre mondják, így múlik el a világ dicsősége! Mindenesetre ezzel vége az LMP nevű történetnek szerintem.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük