Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem vicc! Az LMP toppvezetői ma tényleg összeverekedtek. Mutatjuk a részleteket.

Ez pedig azt jelenti, hogy az LMP kiütötte magát a hazai közéletből, ugyanis legyen világos mindenki számára, ennél lejjebb nem tud lenni a magyar politikában.

Pár nappal ezelőtt már látható volt, hogy elmérgesedett a viszony az LMP vezetői között, hiszen Hadházy Ákos lemondott társelnöki megbízatásáról, majd pár órával később kitálalt az LMP belő ügyeiről.

Állítása szerint azért sem mehetett végbe a teljes ellenzéki koordináció – amely ha csak azt nézzük, hogy még két vagy három budapesti körzetben létrejön az LMP és a baloldal között, bizonyosan megakadályozta volna a kétharmadot – mert Sallai és Schiffer megfenyegették az LMP egyéni jelöltjeit, ha visszalépnek, több milliós párt akasztanak a nyakukba.

A sors fintora, hogy az LMP-ben éppen annak a Karsainak a fegyelmi tárgyalását tartották, aki egyoldalúan visszalépett a szocialista Kunhalmi Ágnes javára – és akiről a kampányban azt állította a párt, hogy tudott az ügyről. Sőt. Akkor viszont miért tartanak fegyelmi tárgyalást az ügyben?

Állítások szerint ezen a mai tárgyaláson Sallai R. Benedek székestűl felborította az LMP volt társelnökét. Legalábbis a HVG beszámolója szerint.

Azt hiszem erre mondják, így múlik el a világ dicsősége! Mindenesetre ezzel vége az LMP nevű történetnek szerintem.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: