Bréking: Összeverekedtek az LMP csúcsvezetői – vége az ökopártnak


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem vicc! Az LMP toppvezetői ma tényleg összeverekedtek. Mutatjuk a részleteket.

Ez pedig azt jelenti, hogy az LMP kiütötte magát a hazai közéletből, ugyanis legyen világos mindenki számára, ennél lejjebb nem tud lenni a magyar politikában.Pár nappal ezelőtt már látható volt, hogy elmérgesedett a viszony az LMP vezetői között, hiszen Hadházy Ákos lemondott társelnöki megbízatásáról, majd pár órával később kitálalt az LMP belő ügyeiről.

Állítása szerint azért sem mehetett végbe a teljes ellenzéki koordináció – amely ha csak azt nézzük, hogy még két vagy három budapesti körzetben létrejön az LMP és a baloldal között, bizonyosan megakadályozta volna a kétharmadot – mert Sallai és Schiffer megfenyegették az LMP egyéni jelöltjeit, ha visszalépnek, több milliós párt akasztanak a nyakukba.

A sors fintora, hogy az LMP-ben éppen annak a Karsainak a fegyelmi tárgyalását tartották, aki egyoldalúan visszalépett a szocialista Kunhalmi Ágnes javára – és akiről a kampányban azt állította a párt, hogy tudott az ügyről. Sőt. Akkor viszont miért tartanak fegyelmi tárgyalást az ügyben?

Állítások szerint ezen a mai tárgyaláson Sallai R. Benedek székestűl felborította az LMP volt társelnökét. Legalábbis a HVG beszámolója szerint.

Azt hiszem erre mondják, így múlik el a világ dicsősége! Mindenesetre ezzel vége az LMP nevű történetnek szerintem.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük