Az MSZP ma bemutatta azt a jegyzőkönyvet, ami minden kétséget kizár – itt valami nagyon nem stimmel


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az MSZP által indított ujraszamolas.hu oldalon több tízezer szimpatizáns dolgozik annak érdekében, hogy kiderítse, volt-e valamilyen eltérés a választások digitális végeredménye és a papír alapú jegyzőkönyvek között.

Már nyilván mindenkinek  a könyökén jön ki, ezért  csak pár mondatban röviden az előzményekről.

Soha nem látott anomáliák jelentkeztek a 2018. április 8.-i parlamenti választások lebonyolítása során. Több szavazókörben is “eltűntek” az ellenzék listás eredményei, nem stimmelnek a választásra jogosultak számai a különböző időpontokban.

A választás napján összeomlott a választás.hu kezelőfelülete és napközben kellett újra cserélni (azaz a régebbi verzióra). Egy szó mint száz, a választási szervek nem telejsítették azon feladatukat “hogy még a csalás lehetősége se merüljön fel”.

Ma nyilvánosságra került az a választási jegyzőkönyv, mely alapján szintén nem nyugodhatunk meg. Ember legyen a talpán, aki ezek alapján rekonstruálni tudja, mi is történt valójában.

A debreceni 29-es számú szavazókörből származó jegyzőkönyv többet mond minden szónál: 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük