Az MSZP ma bemutatta azt a jegyzőkönyvet, ami minden kétséget kizár – itt valami nagyon nem stimmel


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az MSZP által indított ujraszamolas.hu oldalon több tízezer szimpatizáns dolgozik annak érdekében, hogy kiderítse, volt-e valamilyen eltérés a választások digitális végeredménye és a papír alapú jegyzőkönyvek között.

Már nyilván mindenkinek  a könyökén jön ki, ezért  csak pár mondatban röviden az előzményekről.

Soha nem látott anomáliák jelentkeztek a 2018. április 8.-i parlamenti választások lebonyolítása során. Több szavazókörben is “eltűntek” az ellenzék listás eredményei, nem stimmelnek a választásra jogosultak számai a különböző időpontokban.

A választás napján összeomlott a választás.hu kezelőfelülete és napközben kellett újra cserélni (azaz a régebbi verzióra). Egy szó mint száz, a választási szervek nem telejsítették azon feladatukat “hogy még a csalás lehetősége se merüljön fel”.

Ma nyilvánosságra került az a választási jegyzőkönyv, mely alapján szintén nem nyugodhatunk meg. Ember legyen a talpán, aki ezek alapján rekonstruálni tudja, mi is történt valójában.

A debreceni 29-es számú szavazókörből származó jegyzőkönyv többet mond minden szónál:

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük