A tüntetőket nem lehet megállítani! – Itt a következő tüntetés időpontja


2018. március 15. Diáktüntetés az oktatásért, az Opera előtt. Fotó: Draskovics Ádám KÉPÜNK jelen esetben illusztráció
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Soha nem látott tömegek Budapest utcáin!

Aki azt gondolta, hogy hervatag lesz a mai felhozatal tévedett. Az ellenzék erőt mutatott, megmutatta azt, hogy igenis valóban többen szavaztak a Fidesz ellen Magyarországon, mint a Fideszre.

A tüntetés egyik vezérszónoka is erre hívta fel a figyelmet. A többség ugyanis a Fidesz ellen szavazott, de a Fidesz választási rendszere miatt szanaszét forgácsolódott a kormányváltó szavazatok. Így a tüntetők egyik követelése, hogy egy közös ellenzéki pártnak kell kiállnia a következő kormány ellen.

Bőven nincs vége még a megmozdulássorozatnak. A tüntetés egyik szervezője, Gulyás Balázs bejelentette, a következő megmozdulás:

Jövő hét szombat 6 óra
Kossuth tér

A tömeg egyébként a pártok együttműködését és demokráciát követelt. Helyszíni információink szerint az MSZP mint párt mozgósított a legszervezettebben a rendezvényre, rengeteg MSZP zászló volt a tömegben. Az MSZP mellett a Jobbik és a Momentum is képviseltette magát látványosan.

A tömegben a DK szimpatizánsai is megtalálhatóak voltak. Arról egyenlőre nincs információnk, hogy az LMP részt vett volna a rendezvényen. Juhász Péter az Együtt elnöke is részt vett a rendezvényen, igaz ő inkább csak saját pártja kampányadósságára gyűjtött adományokat.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük