forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sötét talányok járják át mind az ellenzéki oldalt, mind Budapest lakosságát.

Baljós jeleket vannak mindenfelé és mi csak találgatni tudunk arról, hogy pontosan mi is fog történni. Egy azonban bizonyos, ma olyan kormányellenes gigatüntetés készül, amilyet 2012 óta nem látott Magyarország.

Egész pontosan azóta, mióta a kormánypártok elfogadták az új alaptörvényt. Akkor a Fidesz vezető politikusai az Operaház hátsó ajtaján voltak kénytelenek elslisszolni. Ma a választási eredmények körüli anomáliák és a választók elégedetlensége olyan tömegeket vihet ki az utcára, ami pariban lehet a Békemenettel.

Eközben azonban a kormánypárt sem tétlen. Folyamatosan jelennek meg a kormányközeli portálok fizetett hirdetései az ellenzéki felhasználók facebook képernyőin, ilyen címekkel:

  • Ma szélsőbaloldali huligánok Soros utasítására szétverik a várost
  • Wittner Mária szerint ma akasztani készül az ellenzék

Mi lehet ma a kormányoldal célja? 

Egy dolgot ki kell mondanunk! Az ellenzéket más anyagból gyúrták mint a jobboldaliakat. Emlékszünk még mit műveltek 2002-ben amikor újraszámlálást követelve lezárták az Erzsébet hidat, emlékszünk még 2006 TV székház ostromára.

A baloldal azonban nem ilyen, a nemzetért és az országért felelős emberek sokasága. Mi nem fogunk sem törni sem zúzni! De akkor mi a célja ezeknek a híreknek?

  1. Az első feltételezés szerint az, hogy kudarcba fulladjon az ellenzék mai megmozdulása. Az, hogy minél kevesebben vegyenek részt a tüntetéseb balhétól tartva, ezáltal a kétharmados domínium befejezetté váljon.
  2. Vannak olyanon, akik úgy látják, hogy az a mondat, melyben Orbán Viktor elégtételről, majd a választási győzelem után teljesen új kormányzásról beszélt, ma érik be és feltüzelt jobboldali provokátorok lesznek a tömegben.

Bármelyik a szándék, érthetetlen. Egy kétharmados győzelemmel rendelkező kormány valóban még mindig ennyire retteg az ellenzékétől? Ma kiderül, mennyire sötét 4 év vár ránk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: