Óriási botrány a Magyar Nemzet búcsúztatóján – a kormányoldal propagandistája alpári akciót eszelt ki


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hogy is van az a mondás, halottba nem rúgunk?

Erre kellett a kétharmad, mondhatnánk cinikusan. A politikát ma már csak részben csinálják a politikusok és az újságírók, propagandisták egyre inkább politikacsinálóvá lépnek elő.Lehet ezt szeretni vagy utálni, de attól, hogy az újságíró/propagandista neve mellett van egy újságnév, attól még létezhetne emberi minőség is.

Emlékülést tartott a közelmúltban megszűnő Magyar Nemzet szerkesztősége. Bár a lap egy jobboldali, konzervatív irányultságú lap, elismerjük mindazt a kulturális értéket itt a baloldalon, amit képviselt.

Ezért érthetetlen, hogy a magát jobboldali értékeket képviselőként feltüntető PestiSrácok nevű – nevezzük most csak orgánumnak – főszerkesztője Huth Gergely hányingerkeltő akciót vitt véghez.

Mint ahogyan a megszűnt lap újságírója, Unyatyinszki György fogalmaz:

A Pesti Srácok megzavarta a Magyar Nemzet egri konferenciáját. Huth Gergely (a lap egykori, megkérdőjelezhető hozzáállású, emiatt távozó újságírója) 2010-es cikkeket idézett Szerető Szabolcstól, amiben lapunk korábbi főszerkesztő-helyettese még történelmi lehetőségként tekintett a Fidesz akkor frissen szerzett kétharmados többségére.
Huth remegő kézzel olvasta fel a sorokat. Szabolcs némi közjáték után higgadtan válaszolt, hogy azóta a Fidesz a lehetőséget elszalasztotta, kritikusabb írásai már 2014-ben is megjelentek. Huth és stábja a szervezők többszöri felszólítására távoztak.

Népszava azt írja, Huth az épp előadást tartó Szerető Szabolcs, a már megszüntetésre ítélt Magyar Nemzet munkatársa felé fordult, majd fennhangon elkezdte a “fejére olvasni” korábbi írásainak egy-egy mondatát. Az akciót a Népszava szerint a szervezők sem tudták leállítani, Huth darálva olvasta pappíra írt mondatait.


Ez még akkor is megengedhetetlen, ha értjük a Fideszesek csalódottságát akkor, amikor korábbi szövetségesük Simicska Lajos kirántotta alóluk a teljes médiabirodalmukat, azonban aki egy “gyász szertartáson az asztalra piszkít” azt nehéz szalonképes szavakkal illetni.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük