Valóban kinyírták Vonát a sajátjai? – Megmutatjuk hogy folytatja a Jobbik vezére


Budapest, 2018. április 9. Vona Gábor, a Jobbik elnöke sajtótájékoztatóján, a párt választási eredményváró rendezvényén a budapesti Aquincum Hotelben 2018. április 8-án. Vona Gábor lemond elnöki tisztségéről. MTI Fotó: Kovács Tamás
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Vona Gáborról ki kell mondanunk, nem egy tehetségtelen politikus, de nem is egy zseni.

Nem nevezhetjük tehetségtelennek, azonban tény a legutolsó húzása után legördült a függöny. Nyilván hangzatos ígéret volt az, ha nem nyer a Jobbik, Vona lemond azonban most már kimondható, esze ágába nem volt távozni a Jobbik éléről.A konstrukció úgy nézett volna ki, hogy Vona benyújtja a lemondását, az övéi meg szépen visszakönyörgik Gábort, pajzsra emelik és marad a Jobbik elnöke. Azonban a párt vadhajtásai csúnyán beleköptek a levesbe.

Toroczkai László kezdte az attackot, melyben közölte, reméli nem csak trükk és Vona tényleg eltűnik. A lavina ez után indult el. A vége a történetnek az lett, hogy Vona még a parlamentbe sem fog beülni és nem indul tisztségért a következő választáson.

Hogyan tovább?

Nem választott elnökjelöltet tegnap a Jobbik választmánya. Volner János alelnök szerint több név is felmerült, aki alkalmas a feladatra, de még el kell dönteniük, vállalják-e a megmérettetést – számolt be a Hír TV.

Volner azt is elmondta, hogy Vona Gábor a háttérből, tanácsadóként segíti majd a pártot, de nem kizárt, hogy később visszatér. Egyenlőre azonban marad a parkolópálya és a párt háttér-intézményeinek pénze.

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük