Valóban kinyírták Vonát a sajátjai? – Megmutatjuk hogy folytatja a Jobbik vezére


Budapest, 2018. április 9. Vona Gábor, a Jobbik elnöke sajtótájékoztatóján, a párt választási eredményváró rendezvényén a budapesti Aquincum Hotelben 2018. április 8-án. Vona Gábor lemond elnöki tisztségéről. MTI Fotó: Kovács Tamás
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Vona Gáborról ki kell mondanunk, nem egy tehetségtelen politikus, de nem is egy zseni.

Nem nevezhetjük tehetségtelennek, azonban tény a legutolsó húzása után legördült a függöny. Nyilván hangzatos ígéret volt az, ha nem nyer a Jobbik, Vona lemond azonban most már kimondható, esze ágába nem volt távozni a Jobbik éléről.

A konstrukció úgy nézett volna ki, hogy Vona benyújtja a lemondását, az övéi meg szépen visszakönyörgik Gábort, pajzsra emelik és marad a Jobbik elnöke. Azonban a párt vadhajtásai csúnyán beleköptek a levesbe.

Toroczkai László kezdte az attackot, melyben közölte, reméli nem csak trükk és Vona tényleg eltűnik. A lavina ez után indult el. A vége a történetnek az lett, hogy Vona még a parlamentbe sem fog beülni és nem indul tisztségért a következő választáson.

Hogyan tovább?

Nem választott elnökjelöltet tegnap a Jobbik választmánya. Volner János alelnök szerint több név is felmerült, aki alkalmas a feladatra, de még el kell dönteniük, vállalják-e a megmérettetést – számolt be a Hír TV.

Volner azt is elmondta, hogy Vona Gábor a háttérből, tanácsadóként segíti majd a pártot, de nem kizárt, hogy később visszatér. Egyenlőre azonban marad a parkolópálya és a párt háttér-intézményeinek pénze. 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük