Kiderülhet az igazság a választási eredményekről – Az MSZP delegáltja hatalmas eredményt ért el


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az MSZP a teljes szervezeti erőforrását a választási eredmények vizsgálatára összpontosítja, és van mire, ugyanis szinte teljes bizonyossággal kimondható, vannak olyan eltérések, amelyeket nehezen lehet megmagyarázni.

Elpárolgó szavazatok, csiki-csuki a névjegyzékben szereplő választópolgárok számáról, három órás hírzárlat a Választási Irodától… Az újkori demokráciában ekkora botrány még nem bontakozott ki a választási lebonyolítással és a végeredmények soha nem voltak ennyire vitatottak.

Egy barátom szokta jelezni, ha ez MSZP kormány alatt menne végbe, a Fidesz már rég “lámpavasra tűzött volna” mindenkit. Na de ne radikalizálódjuk, mégsem Toroczkai-féle Jobbik vagyunk.

Egy szó, mint száz az eddigi legnagyobb botránynak a választások során az bizonyult, hogy az NVI dacára annak, hogy megállapítható, hogy több szavazókör végeredménye nem egyezik a papír alapú jegyzőkönyvekével azt a tájékoztatást adta korábban, hogy csak valamikor a jövő hét folyamán vizsgálhatják meg a pártok az eredeti jegyzőkönyvek másolatait.

Mondani sem kell, ez azt jelenti, hogy a pártok vizsgálatai nem fejeződhetnek be a törvényes fellebbezési határidőig.

Az MSZP Választási Bizottsági Delegáltja azonban “kiverte” belőlük a jegyzőkönyveket.Mai ülésén a Nemzeti Választási Iroda – Litresits András MSZP-delegált kezdeményezésére – arról adott tájékoztatást, hogy szerda déltől átadják az egyéni szavazóköri eredményekről készített jegyzőkönyveket digitalizált formában azoknak a pártoknak, akik ezt kérték. A pártlistás szavazatokra vonatkozó jegyzőkönyveket pedig csütörtökön kapják meg a pártok, ugyancsak CD-n – közölte az MTI.

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) kedden sértetlen állapotban találta valamennyi, a külképviseletekről eddig a budapesti választási központba érkezett szavazatgyűjtő urnát. Patyi András NVB-elnök tájékoztatása szerint eddig 108 külképviseletről 177 doboz érkezett meg. A többit várhatóan szerda estig szállítják biztonsági kísérettel a választási központba – tudósított szintén az MTI.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük