Kiderülhet az igazság a választási eredményekről – Az MSZP delegáltja hatalmas eredményt ért el


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az MSZP a teljes szervezeti erőforrását a választási eredmények vizsgálatára összpontosítja, és van mire, ugyanis szinte teljes bizonyossággal kimondható, vannak olyan eltérések, amelyeket nehezen lehet megmagyarázni.

Elpárolgó szavazatok, csiki-csuki a névjegyzékben szereplő választópolgárok számáról, három órás hírzárlat a Választási Irodától… Az újkori demokráciában ekkora botrány még nem bontakozott ki a választási lebonyolítással és a végeredmények soha nem voltak ennyire vitatottak.Egy barátom szokta jelezni, ha ez MSZP kormány alatt menne végbe, a Fidesz már rég “lámpavasra tűzött volna” mindenkit. Na de ne radikalizálódjuk, mégsem Toroczkai-féle Jobbik vagyunk.

Egy szó, mint száz az eddigi legnagyobb botránynak a választások során az bizonyult, hogy az NVI dacára annak, hogy megállapítható, hogy több szavazókör végeredménye nem egyezik a papír alapú jegyzőkönyvekével azt a tájékoztatást adta korábban, hogy csak valamikor a jövő hét folyamán vizsgálhatják meg a pártok az eredeti jegyzőkönyvek másolatait.

Mondani sem kell, ez azt jelenti, hogy a pártok vizsgálatai nem fejeződhetnek be a törvényes fellebbezési határidőig.

Az MSZP Választási Bizottsági Delegáltja azonban “kiverte” belőlük a jegyzőkönyveket.

Mai ülésén a Nemzeti Választási Iroda – Litresits András MSZP-delegált kezdeményezésére – arról adott tájékoztatást, hogy szerda déltől átadják az egyéni szavazóköri eredményekről készített jegyzőkönyveket digitalizált formában azoknak a pártoknak, akik ezt kérték. A pártlistás szavazatokra vonatkozó jegyzőkönyveket pedig csütörtökön kapják meg a pártok, ugyancsak CD-n – közölte az MTI.
A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) kedden sértetlen állapotban találta valamennyi, a külképviseletekről eddig a budapesti választási központba érkezett szavazatgyűjtő urnát. Patyi András NVB-elnök tájékoztatása szerint eddig 108 külképviseletről 177 doboz érkezett meg. A többit várhatóan szerda estig szállítják biztonsági kísérettel a választási központba – tudósított szintén az MTI.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük