Az MSZP tökösebbet lépett, mint eddig valaha csalásügyben – borítanak a Szocialisták


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3
    Shares

Az MSZP egy tökös huszárvágással kiborítja a bilit – erre nem számítottunk!

A HírHugó rendkívüli híre alapján beszámolhatunk arról, hogy az MSZP tökösebbet lépett, mint amire bárki számított, a szocialisták borítanak.

Az MSZP egy külön weboldat indított és az összes szavazóköri jegyzőkönyvet nyilvánosságra hozta. Így mindenki megnézheti, hogy mi is történt és segítséget is kérnek a szocialisták!

Az MSZP egy külön weboldat indított és az összes szavazóköri jegyzőkönyvet nyilvánosságra hozta. Felmerül a kérdés, hogyha a legnagyobb baloldali párt ezt meg tudta tenni, akkor a Választási Iroda miért nem? Most már nincs titok,  mindenki megnézheti, hogy mi is történt-e szabálytalanság! Sőt az MSZP erre kér mindenkit!

Az április 8-ai országgyűlési választás utáni napokban eddig még soha sem tapasztalt számú bejelentés érkezett a szavazóköri szabálytalanságokról az MSZP-hez és több ellenzéki párthoz.-olvasható az MSZP által indítot weboldalon

Majd a párt így folytatja: Az eddigi nyilvános adatokból az látszik, hogy a szabálytalanságok csak az ellenzéki jelöltekre és listákra leadott szavazatokat érintik (!!!). Egyre több helyen derül ki, hogy az ellenzékre leadott voksokat egyszerűen lenullázták vagy kamupártokhoz könyvelték el.A szabálytalanságok kivizsgálása miatt az MSZP első lépésként hivatalosan a Nemzeti Választási Irodához és a Nemzeti Választási Bizottsághoz fordult, majd elindította a www.ujraszamolas.hu weboldalt.

Az oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy bárki szabadon megtekinthesse a kézzel írott szavazóköri jegyzőkönyveket. Ezáltal egyszerűen összehasonlíthatók a szavazóköri és az NVI által közölt eredmények, kiderülhetnek a szabálytalanságok és láthatóvá válik, hogy hány helyen fosztották meg az ellenzéket a rájuk leadott szavazatoktól.

Továbbra is arra kérünk mindenkit, aki valamilyen szabálytalanságot tapasztalt a választáson illetve észrevétele van, hogy azt a demokracia@mszp.hu címen jelezze nekünk.

No akkor ellenőrzésre fel, nézz át minél több jegyzőkönyvet és hasonlítsd össze a valasztas.hu adataival, ha valami nem stimmel írj az MSZP-nek!

FONTOS!! Az is előfordulhat, hogy Te szavaztál valamelyik kis településen mondjuk az MSZP-re, Jobbikra, LMP-re stb, de ott egy 0 szerepel. EZT mindenképp jelezd!

Emiatt küld el a falvakban élő ismerőseidnek is a felhívásunkat!

UPDATE: Figyelem!!! Egyenlőre csak az egyéni jegyzőkönyvek vannak fent, a listás választásé nem. Érdemes később visszamenni a honlapra! 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük