Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP egy tökös huszárvágással kiborítja a bilit – erre nem számítottunk!

A HírHugó rendkívüli híre alapján beszámolhatunk arról, hogy az MSZP tökösebbet lépett, mint amire bárki számított, a szocialisták borítanak.

Az MSZP egy külön weboldat indított és az összes szavazóköri jegyzőkönyvet nyilvánosságra hozta. Így mindenki megnézheti, hogy mi is történt és segítséget is kérnek a szocialisták!

Az MSZP egy külön weboldat indított és az összes szavazóköri jegyzőkönyvet nyilvánosságra hozta. Felmerül a kérdés, hogyha a legnagyobb baloldali párt ezt meg tudta tenni, akkor a Választási Iroda miért nem? Most már nincs titok,  mindenki megnézheti, hogy mi is történt-e szabálytalanság! Sőt az MSZP erre kér mindenkit!

Az április 8-ai országgyűlési választás utáni napokban eddig még soha sem tapasztalt számú bejelentés érkezett a szavazóköri szabálytalanságokról az MSZP-hez és több ellenzéki párthoz.-olvasható az MSZP által indítot weboldalon

Majd a párt így folytatja: Az eddigi nyilvános adatokból az látszik, hogy a szabálytalanságok csak az ellenzéki jelöltekre és listákra leadott szavazatokat érintik (!!!). Egyre több helyen derül ki, hogy az ellenzékre leadott voksokat egyszerűen lenullázták vagy kamupártokhoz könyvelték el.

A szabálytalanságok kivizsgálása miatt az MSZP első lépésként hivatalosan a Nemzeti Választási Irodához és a Nemzeti Választási Bizottsághoz fordult, majd elindította a www.ujraszamolas.hu weboldalt.

Az oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy bárki szabadon megtekinthesse a kézzel írott szavazóköri jegyzőkönyveket. Ezáltal egyszerűen összehasonlíthatók a szavazóköri és az NVI által közölt eredmények, kiderülhetnek a szabálytalanságok és láthatóvá válik, hogy hány helyen fosztották meg az ellenzéket a rájuk leadott szavazatoktól.

Továbbra is arra kérünk mindenkit, aki valamilyen szabálytalanságot tapasztalt a választáson illetve észrevétele van, hogy azt a [email protected] címen jelezze nekünk.

No akkor ellenőrzésre fel, nézz át minél több jegyzőkönyvet és hasonlítsd össze a valasztas.hu adataival, ha valami nem stimmel írj az MSZP-nek!

FONTOS!! Az is előfordulhat, hogy Te szavaztál valamelyik kis településen mondjuk az MSZP-re, Jobbikra, LMP-re stb, de ott egy 0 szerepel. EZT mindenképp jelezd!

Emiatt küld el a falvakban élő ismerőseidnek is a felhívásunkat!

UPDATE: Figyelem!!! Egyenlőre csak az egyéni jegyzőkönyvek vannak fent, a listás választásé nem. Érdemes később visszamenni a honlapra! 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: