2018. január 10. Ungár Péter (LMP) interjú. Fotó: Vajda József
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Schmidt Mária fiának minden kell? Vagy minden is? Mije nincs még Ungár Péternek? – Sose találnák ki, most mire fáj a foga.

 

Miután Ungár vett magának pártot, elnökségi helyet, befutó parlamenti mandátumot, miért ne vehetne magának, ahogy az igazi pártpénzemberekhez, Puch Lászlóhoz, Simicskához, mamájához hasonlóan napilapot is? – kérdezi egy kommentelő a Facebookon.

Lehet más a politika? Hadházyt meg épp most csinálják ki…

Rögtön a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió megszűnésének bejelentése után felröppent, hogy az LMP elnökségi tagja veheti meg a lapot. Ungár a hvg.hu-nak megerősítette, hogy tényleg elindult erről az egyeztetés és vételi ajánlatot tesz.
Közben a lap szerkesztőségében az az információ terjed, hogy Ungáron kívül más érdeklődök is vannak, köztük külföldi befektető.

Ungárnak jelentős vagyona van, édesapjától, Ungár Andrástól megörökölte az ingatlanhasznosítással foglalkozó milliárdos társaság, a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) tetemes üzletrészét testvérével és édesanyjával, Schmidt Mária történész-kormánybiztossal együtt. – írja a HVG.

Ungár egyébként társtulajdonos a kormánypropagandaként működő és állami hirdetésekkel telepakolt Figyelőben, aminek működésére állítása szerint semmilyen hatással sincs…

Forrás: HVG / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: