Schmidt Mária fiának minden kell? Vagy minden is? – A hatalomért bármit iskolapéldája


2018. január 10. Ungár Péter (LMP) interjú. Fotó: Vajda József
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Schmidt Mária fiának minden kell? Vagy minden is? Mije nincs még Ungár Péternek? – Sose találnák ki, most mire fáj a foga.

 

Miután Ungár vett magának pártot, elnökségi helyet, befutó parlamenti mandátumot, miért ne vehetne magának, ahogy az igazi pártpénzemberekhez, Puch Lászlóhoz, Simicskához, mamájához hasonlóan napilapot is? – kérdezi egy kommentelő a Facebookon.

Lehet más a politika? Hadházyt meg épp most csinálják ki…

Rögtön a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió megszűnésének bejelentése után felröppent, hogy az LMP elnökségi tagja veheti meg a lapot. Ungár a hvg.hu-nak megerősítette, hogy tényleg elindult erről az egyeztetés és vételi ajánlatot tesz.
Közben a lap szerkesztőségében az az információ terjed, hogy Ungáron kívül más érdeklődök is vannak, köztük külföldi befektető.

Ungárnak jelentős vagyona van, édesapjától, Ungár Andrástól megörökölte az ingatlanhasznosítással foglalkozó milliárdos társaság, a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) tetemes üzletrészét testvérével és édesanyjával, Schmidt Mária történész-kormánybiztossal együtt. – írja a HVG.

Ungár egyébként társtulajdonos a kormánypropagandaként működő és állami hirdetésekkel telepakolt Figyelőben, aminek működésére állítása szerint semmilyen hatással sincs…Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük