Döbbenetes lejárató kampány Hadházy ellen – Mégsem lehet más a politika?


Hadházy Ákos - Fotó: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Elképesztő belharcok az LMP-ben. Vajon kormányváltást akarók kontra Schiffer?

Már a választás előtt etikai vizsgálat indult Hadházy Ákos, az LMP társelnöke ellen, mert a párt döntéshozói testületeinek határozatai ellenére együttműködést keresett a szocialistákkal, mindenekelőtt a Szekszárdon végül visszalépő Harangozó Tamással – írja az Index.

Az etikai ügyet a fegyelmi bizottsághoz utalták, a testület szombaton tárgyal róla.
A választás után, hétfőn ő maga kezdte el kibeszélni: a 24.hu-nak azt mondta, Schiffer András, a párt egykori elnöke és Sallai Róbert Benedek, az országos tanács elnöke milliós perekkel fenyegette azokat az LMP-s jelölteket, akik visszalépnének. Schiffer nem sokkal később ezt cáfolta, és épp Hadházy beperlését lengette be állításai miatt.

Hadházy kitért arra is: tud olyan esetekről, amikor pénzt kínáltak kormányoldalról ellenzéki politikusnak, hogy utóbbi ne lépjen vissza, és így gyengítse a kormányváltás esélyét. Arra a kérdésre, hogy az LMP-n belül volt vagy van-e valaki, akit megvásárolt a kormányoldal, úgy felelt: reméli, hogy nem.

Hadházy valaha fideszes politikus volt, 2014-ben került az LMP-hez, és a fideszes trafikmutyi leleplezésével szerzett magának országos hírnevet.
A párton belül viszont már régóta csúnyán nézték az MSZP-vel való egyezkedéseit, ami a választások előtti napokra pörgött a csúcsra.

Sajnos nagyon úgy tűnik ebből a történetből, hogy az LMP-nek és Szél Bernadettnek sokkal fontosabb egy Fidesz győzelem, mintsem a kormányváltás. Reméljük, nem így van…

Kíváncsian várjuk, hogy kiderüljön, mi is az igazság.Forrás: Magyar Nemzet / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük