A gyűlölet kampány meghozta a gyümölcsét, beért – Döbbenetes videó 2018 Magyarországáról


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az emberi félelemre alapozni, azt indoktalanul felébreszteni és azt egyre jobban gerjeszteni bűn.

Ez a riport humoros, az emberekre nézve megalázó is, de ugyanakkor félelmetes. Mivel egyben a “hibátlan” magyar oktatási rendszer iskolapéldája.

Nem az a baj, hogy kevés embernek jut eszébe, hogy nagyon régóta módosult arab számokat használunk, hanem az, hogy nem ismerik fel, hogy 150 éves török uralom sem volt képes a magyar keresztény kultúrát megsemmisíteni, ám Orbánnak és tolvaj kormányának a félelmet generálva néhány hónap alatt sikerült rettegést és gyűlöletet generálni bennünk, hatalmuk megtartása érdekében.

Fibonacci forog a sírjában.
Ő volt az aki elhozta Európába a XIII.század közepén e számolási rendszert, felváltva a nehézkes RÓMAI számrendszert.

Bár igazából az arab számokat valójában indiai számrendszernek kellene nevezni, hiszen a arabok “csak” átvették és továbbfejlesztették az algebrát és algoritmizálást.

Forrás: OK!PÉCS magazin / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük