A gyűlölet kampány meghozta a gyümölcsét, beért – Döbbenetes videó 2018 Magyarországáról


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az emberi félelemre alapozni, azt indoktalanul felébreszteni és azt egyre jobban gerjeszteni bűn.

Ez a riport humoros, az emberekre nézve megalázó is, de ugyanakkor félelmetes. Mivel egyben a “hibátlan” magyar oktatási rendszer iskolapéldája.

Nem az a baj, hogy kevés embernek jut eszébe, hogy nagyon régóta módosult arab számokat használunk, hanem az, hogy nem ismerik fel, hogy 150 éves török uralom sem volt képes a magyar keresztény kultúrát megsemmisíteni, ám Orbánnak és tolvaj kormányának a félelmet generálva néhány hónap alatt sikerült rettegést és gyűlöletet generálni bennünk, hatalmuk megtartása érdekében.Fibonacci forog a sírjában.
Ő volt az aki elhozta Európába a XIII.század közepén e számolási rendszert, felváltva a nehézkes RÓMAI számrendszert.

Bár igazából az arab számokat valójában indiai számrendszernek kellene nevezni, hiszen a arabok “csak” átvették és továbbfejlesztették az algebrát és algoritmizálást.

Forrás: OK!PÉCS magazin / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük