SZAVAZÁS: Ön szerint csalással nyert a Fidesz a parlamenti választáson?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Csalhattak-e a kormánypártok a 2018. április 8.-i választáson?

Rengeteg véleményt olvasni a legnagyobb közösségi portálon azzal kapcsolatban, hogy amelyben többen azt feltételezik, hogy a Fidesz csalással nyerhette meg a választásokat.

Bár tény, hogy a szavazókörökben szinte valamennyi párt képviseltette magát a tegnapi napon és az ellenzéki pártok vezetői mindannyian elfogadták a választási végeredményt, azonban az is tény, hogy soha ennyi fennakadás nem volt még a választások lebonyolításában.

Napközben többször összeomlott a választási szoftver, valamint estére sosem látott több száz fős sorok alakultak ki a szavazóköröknél. Sokan gyanúsnak tartják azt, hogy este 11 óráig nem hoztak nyilvánosságra egyetlen eredményt sem. Ön mit gondol?Ön szerint csalással nyert a Fidesz a parlamenti választáson?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük