SZAVAZÁS: Ön szerint csalással nyert a Fidesz a parlamenti választáson?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Csalhattak-e a kormánypártok a 2018. április 8.-i választáson?

Rengeteg véleményt olvasni a legnagyobb közösségi portálon azzal kapcsolatban, hogy amelyben többen azt feltételezik, hogy a Fidesz csalással nyerhette meg a választásokat.Bár tény, hogy a szavazókörökben szinte valamennyi párt képviseltette magát a tegnapi napon és az ellenzéki pártok vezetői mindannyian elfogadták a választási végeredményt, azonban az is tény, hogy soha ennyi fennakadás nem volt még a választások lebonyolításában.

Napközben többször összeomlott a választási szoftver, valamint estére sosem látott több száz fős sorok alakultak ki a szavazóköröknél. Sokan gyanúsnak tartják azt, hogy este 11 óráig nem hoztak nyilvánosságra egyetlen eredményt sem. Ön mit gondol?

Ön szerint csalással nyert a Fidesz a parlamenti választáson?
View Results


Betöltés ... Betöltés ...

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük