Megtörténik a csoda? Minden idők legnagyobb választási forradalma lehet a mai nap! – Itt vannak a legfrissebb számok


epa06605964 Supporters of left and liberal parties gather in a square to celebrate the national holiday, the 170th anniversary of the outbreak of the 1848 revolution and war of independence against the Habsburg rule and prepare for the upcoming general elections in April in Budapest, Hungary, 15 March 2018. EPA/Balazs Mohai HUNGARY OUT Dostawca: PAP/EPA.
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Orbánék lassan kezdhetnek csomagolni és új állás után nézni.

Rekordot dönthet az újkori demokratikus magyar választásai közül a mai nap. Soha ennyien nem mentek még szavazni, ezért elmondhatjuk, hogy a csoda megszületőben van.

A Fidesz máris csatát veszített, hiszen minden politikai elemző, sőt a Fidesz stratégái is azt mérték, ha alacsony a választási részvétel az a Fidesznek kedvez. A mostani rekord magas részvétellel azonban hatalmasat bukhat a Fidesz.

“Olyan a hangulat a fővárosban, mint Orbán 2002-es bukásakor volt, de ez a mai hatalmasabbat fog szólni” – állítja portálunk állandó politológusa.

“Ha a számok ilyen meredeken fognak emelkedni, amely elsősorban az MSZP és a DK táborának kedvezhet itt ma bármi megtörténhet!” – teszi hozzá!

Valóban, a mai nap csoda születhet. A választási bizottság legfrissebb adatai szerint ugyanis soha ennyien nem vettek részt a választáson. A jelenlegi állás

53,64%-os részvétel országosan!Kérünk mindenkit, szóljon ismerőseinek és barátainak, hogy el kell menni szavazni, élni a demokratikus jogunkkal. Az MSZP-Párbeszéd a lista 9. számú helyén van, a DK pedig a 3-as mezőben.

A kormányváltást most ennek a két pártnak a listája és jelöltjei hozhatják el. Legyen csoda a mai nap!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük