Megtörténik a csoda? Minden idők legnagyobb választási forradalma lehet a mai nap! – Itt vannak a legfrissebb számok


A kép illusztráció
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Orbánék lassan kezdhetnek csomagolni és új állás után nézni.

Rekordot dönthet az újkori demokratikus magyar választásai közül a mai nap. Soha ennyien nem mentek még szavazni, ezért elmondhatjuk, hogy a csoda megszületőben van.

A Fidesz máris csatát veszített, hiszen minden politikai elemző, sőt a Fidesz stratégái is azt mérték, ha alacsony a választási részvétel az a Fidesznek kedvez. A mostani rekord magas részvétellel azonban hatalmasat bukhat a Fidesz.

“Olyan a hangulat a fővárosban, mint Orbán 2002-es bukásakor volt, de ez a mai hatalmasabbat fog szólni” – állítja portálunk állandó politológusa.

“Ha a számok ilyen meredeken fognak emelkedni, amely elsősorban az MSZP és a DK táborának kedvezhet itt ma bármi megtörténhet!” – teszi hozzá!

Valóban, a mai nap csoda születhet. A választási bizottság legfrissebb adatai szerint ugyanis soha ennyien nem vettek részt a választáson. A jelenlegi állás

53,64%-os részvétel országosan!

Kérünk mindenkit, szóljon ismerőseinek és barátainak, hogy el kell menni szavazni, élni a demokratikus jogunkkal. Az MSZP-Párbeszéd a lista 9. számú helyén van, a DK pedig a 3-as mezőben.

A kormányváltást most ennek a két pártnak a listája és jelöltjei hozhatják el. Legyen csoda a mai nap!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük