Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Utoljára 2002-ben volt ilyen hangulat a választásokon!

Akkor pedig annyira el lett kalapálva a Fidesz amennyire csak lehetett. Most eljött a pillanat és nagyobb bukás készül, mint amire bárki is számíthatott volna. Hódmezővásárhely csak a kezdet lehetett a legújabb számok szerint.

Az MSZP-Párbeszéd és a DK profitálhat abból a választási forradalomból ami zajlik az országban. A rekord magas részvétel, amelyet a rendszerváltás óta nem tapasztalhattunk azt mutatja, hogy meglehet a kormányváltás.

65%! Ez az a lélektani határ, ami ha átszakad a kormányváltás automatizmussá válik. A mostani számok alapján azonban kijelenthető, meglehet a 80%-os részvétel is ami egyértelműen a Fidesz bukását eredményezheti.

A legfrissebb adatok alapján a 13 órási részvétel mintegy 15%-al meghaladta a korábbi évek részvételeit, ezek alapján eddig a választók

42,32%-a volt szavazni

Óriási a tét, hiszen most tényleg minden szavazat számít. Kérjük szóljon ismerőseinek, barátainak, hogy szavazzanak egyéniben az esélyes ellenzéki jelöltre, listán pedig taktikusan vagy a DK vagy az MSZP-Párbeszéd listájára, hiszen a többi listára leadott szavazat elveszett szavazat lehet.

Ha a kisebb pártok nem érik el az 5%-ot csak 3%-ot akár 700 ezer szavazat is elveszhet, akkor pedig bizonyosan nem lesz kormányváltás.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: