Itt választási forradalom zajlik – kijöttek a legfrissebb számok, nem lennénk Orbán helyében


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Utoljára 2002-ben volt ilyen hangulat a választásokon!

Akkor pedig annyira el lett kalapálva a Fidesz amennyire csak lehetett. Most eljött a pillanat és nagyobb bukás készül, mint amire bárki is számíthatott volna. Hódmezővásárhely csak a kezdet lehetett a legújabb számok szerint.

Az MSZP-Párbeszéd és a DK profitálhat abból a választási forradalomból ami zajlik az országban. A rekord magas részvétel, amelyet a rendszerváltás óta nem tapasztalhattunk azt mutatja, hogy meglehet a kormányváltás.

65%! Ez az a lélektani határ, ami ha átszakad a kormányváltás automatizmussá válik. A mostani számok alapján azonban kijelenthető, meglehet a 80%-os részvétel is ami egyértelműen a Fidesz bukását eredményezheti.

A legfrissebb adatok alapján a 13 órási részvétel mintegy 15%-al meghaladta a korábbi évek részvételeit, ezek alapján eddig a választók

42,32%-a volt szavazni

Óriási a tét, hiszen most tényleg minden szavazat számít. Kérjük szóljon ismerőseinek, barátainak, hogy szavazzanak egyéniben az esélyes ellenzéki jelöltre, listán pedig taktikusan vagy a DK vagy az MSZP-Párbeszéd listájára, hiszen a többi listára leadott szavazat elveszett szavazat lehet.Ha a kisebb pártok nem érik el az 5%-ot csak 3%-ot akár 700 ezer szavazat is elveszhet, akkor pedig bizonyosan nem lesz kormányváltás.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük