Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A “kalandvágyból” nyugatra ment honfitársaink nagyon úgy fest, hogy tényleg bosszút állnak a kormányon…

Elképesztő sorok kígyóznak Hágában, Londonban, Brüsszelben, Párizsban, Bernben, Münchenben. Vannak akik fél országot utaztak át, hogy leadhassák voksaikat.

Tömött sorokban és szakadó esőben várnak az angliai magyarok, hogy szavazhassanak másfél – két órákat is.  Minden tisztelet a külföldön élő magyaroknak, akik elmennek szavazni, a maffia-kormány által eléjük gördített akadályok ellenére!

Ma hatalmas bukás készülődik a Fidesz számára, ha átlépjük a 65%-os lélektani határt a Fidesz mehet vissza ugrálni a balettba. A számok jók.

Óriási a tét, hiszen most tényleg minden szavazat számít. Kérjük szóljon ismerőseinek, barátainak, hogy szavazzanak egyéniben az esélyes ellenzéki jelöltre, listán pedig taktikusan vagy a DK vagy az MSZP-Párbeszéd listájára, hiszen a többi listára leadott szavazat elveszett szavazat lehet.

Ha a kisebb pártok nem érik el az 5%-ot csak 3%-ot akár 700 ezer szavazat is elveszhet, akkor pedig bizonyosan nem lesz kormányváltás.

Hága
Hága

 

Bern
Brüsszel

 

Párizs

 

 

London

 

London
München

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Újabb megszorítást leplezett le az MSZP – Orbánék ismét ordenáré módon hazudtak az embereknek

Az MSZP szerint januártól túladóztatná az autósokat a Fidesz, mivel egy liter benzin esetében 16,5 forinttal, egy liter gázolajnál 18,6 forinttal több adót szedne...

Kínos kérdések merültek fel a tárgyalóteremben: Újra felmerült Varga Judit neve a Völner-Schadl perben

Kedden a Fővárosi Törvényszéken folytatódott tovább  a Schadl-Völner nevével fémjelzett korrupciós botrány tárgyalása. F. Vivien, a vád koronatanúja kerül a bíróság elé - számolt...

Fontos: Hatalmas bajban lesznek a nyugdíjasok a szakértő szerint

Farkas András nyugdíjszakértő a Portfolio.hu-nak nyilatkozva rámutatott: a jelenlegi nyugdíjrendszer fenntarthatatlannak bizonyul, jellemző rá a kaotikusság és az átláthatatlanság. Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ)...