Apokaliptikus állapotok külföldi szavazóköröknél – Megmozdult a négyszázezer kivándorolt honfitársunk (fotók a helyszínről)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A “kalandvágyból” nyugatra ment honfitársaink nagyon úgy fest, hogy tényleg bosszút állnak a kormányon…

Elképesztő sorok kígyóznak Hágában, Londonban, Brüsszelben, Párizsban, Bernben, Münchenben. Vannak akik fél országot utaztak át, hogy leadhassák voksaikat.

Tömött sorokban és szakadó esőben várnak az angliai magyarok, hogy szavazhassanak másfél – két órákat is.  Minden tisztelet a külföldön élő magyaroknak, akik elmennek szavazni, a maffia-kormány által eléjük gördített akadályok ellenére!

Ma hatalmas bukás készülődik a Fidesz számára, ha átlépjük a 65%-os lélektani határt a Fidesz mehet vissza ugrálni a balettba. A számok jók.

Óriási a tét, hiszen most tényleg minden szavazat számít. Kérjük szóljon ismerőseinek, barátainak, hogy szavazzanak egyéniben az esélyes ellenzéki jelöltre, listán pedig taktikusan vagy a DK vagy az MSZP-Párbeszéd listájára, hiszen a többi listára leadott szavazat elveszett szavazat lehet.

Ha a kisebb pártok nem érik el az 5%-ot csak 3%-ot akár 700 ezer szavazat is elveszhet, akkor pedig bizonyosan nem lesz kormányváltás.

Hága
Hága

 

Bern
Brüsszel


 

Párizs

 

 

London

 

London
München

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük