Apokaliptikus állapotok külföldi szavazóköröknél – Megmozdult a négyszázezer kivándorolt honfitársunk (fotók a helyszínről)


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A “kalandvágyból” nyugatra ment honfitársaink nagyon úgy fest, hogy tényleg bosszút állnak a kormányon…

Elképesztő sorok kígyóznak Hágában, Londonban, Brüsszelben, Párizsban, Bernben, Münchenben. Vannak akik fél országot utaztak át, hogy leadhassák voksaikat.

Tömött sorokban és szakadó esőben várnak az angliai magyarok, hogy szavazhassanak másfél – két órákat is.  Minden tisztelet a külföldön élő magyaroknak, akik elmennek szavazni, a maffia-kormány által eléjük gördített akadályok ellenére!

Ma hatalmas bukás készülődik a Fidesz számára, ha átlépjük a 65%-os lélektani határt a Fidesz mehet vissza ugrálni a balettba. A számok jók.

Óriási a tét, hiszen most tényleg minden szavazat számít. Kérjük szóljon ismerőseinek, barátainak, hogy szavazzanak egyéniben az esélyes ellenzéki jelöltre, listán pedig taktikusan vagy a DK vagy az MSZP-Párbeszéd listájára, hiszen a többi listára leadott szavazat elveszett szavazat lehet.

Ha a kisebb pártok nem érik el az 5%-ot csak 3%-ot akár 700 ezer szavazat is elveszhet, akkor pedig bizonyosan nem lesz kormányváltás.

Hága
Hága

 

Bern
Brüsszel

 

Párizs

 

 


London

 

London
München

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük