A magas részvétel miatt összehívják a válságstábot a Fideszben?


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Elképesztő hangulat van az országban.

Legutoljára 2002-ben volt ilyen hangulat kis hazánkban. Úgy néz ki a mai nap a Fidesz Waterlooja lesz.

Helyszíni tudósítónk jelentette többek között Budapest V. kerületében tömött sorok állnak a szavazókörök előtt. Mint a beszélgetésekből kiderült: “A sok birka eljön szavazni, aki le akarja váltani Viktorunkat”, vélekedett egy idős hölgy.

A magas részvétel az ellenzéknek kedvez és úgy néz ki az eddigi számok alapján, soha nem látott részvételi rekord születhet a mai választáson. Mint ahogyan a politológusok figyelmeztetnek 65% felett megnyílik az esély a kormány leváltására 70% felett pedig szinte bizonyos, hogy Orbán és kormánya mennek a levesbe.

Mindeközben nem jött be a Fidesz számítása, mely szerint alacsonyan kívánják tartani a részvételt és ha a számok továbbra is ennyire meredeken emelkednek, akkor könnyen összehívhatják a Fidesz vezérkarát válságtanácskozásra.

A magyar választók ma megmutatták, hogy hiába minden mérés, hiába minden trükk a hatalom részéről, olyan folyamatok indulhatnak el a mélyben amelyre senki nem számított. Most tényleg minden szavazat számít.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük