A magas részvétel miatt összehívják a válságstábot a Fideszben?


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Elképesztő hangulat van az országban.

Legutoljára 2002-ben volt ilyen hangulat kis hazánkban. Úgy néz ki a mai nap a Fidesz Waterlooja lesz.Helyszíni tudósítónk jelentette többek között Budapest V. kerületében tömött sorok állnak a szavazókörök előtt. Mint a beszélgetésekből kiderült: “A sok birka eljön szavazni, aki le akarja váltani Viktorunkat”, vélekedett egy idős hölgy.

A magas részvétel az ellenzéknek kedvez és úgy néz ki az eddigi számok alapján, soha nem látott részvételi rekord születhet a mai választáson. Mint ahogyan a politológusok figyelmeztetnek 65% felett megnyílik az esély a kormány leváltására 70% felett pedig szinte bizonyos, hogy Orbán és kormánya mennek a levesbe.

Mindeközben nem jött be a Fidesz számítása, mely szerint alacsonyan kívánják tartani a részvételt és ha a számok továbbra is ennyire meredeken emelkednek, akkor könnyen összehívhatják a Fidesz vezérkarát válságtanácskozásra.

A magyar választók ma megmutatták, hogy hiába minden mérés, hiába minden trükk a hatalom részéről, olyan folyamatok indulhatnak el a mélyben amelyre senki nem számított. Most tényleg minden szavazat számít.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük