2018. február 20. Karácsony Gergely interjú. Zugló polgármestere. Fotó: Tóth Gergő
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP még az utolsó pillanatban is mindent megtesz annak érdekében, hogy megszülethessen a legszélesebb körű együttműködés a demokratikus pártok között.

Az MSZP talán egyik legfontosabb politikusát Harangozó Tamást a mai napon visszaléptette a szekszárdi választókerületben Hadházy Ákos LMP társelnök javára.

Bár minden felmérés Harangozót hozta ki esélyesebb jelöltnek a szocialisták meghozták azt a szimbolikus vezéráldozatot, ami után az LMP lépéskényszerbe került. Ha mindezek után az LMP tömegesen állva tartja a jelöltjeit, úgy fel kell vállalniuk annak a felelősségét, ha Orbán Viktor hatalmon marad.

Érthetetlen ugyanis, hogy azután hogy az 1. számú budapesti körzetben az MSZP-Párbeszéd visszalépett – noha szintén toronymagasan vezetett a jelöltjük az LMP-s CSárdi előtt – és ezzel szintén egyéni mandátumhoz segítheti az ökopártot hasonlatosan Szekszárdhoz, azonban az LMP nem hoz hasonló áldozatokat.

Például Budapest VII. kerületében, ahol az Orbán-család ügyvédje Bajkai István indul és fej-fej mellett állnak a DK-s Oláh Lajossal elengedhetetlen lenne, hogy az LMP nagyvonalú legyen.

Egy szó mint száz, az elkövetkezendő pár óra eldönti, az LMP parlamenti helyeket vagy kormányváltást akar….


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: