Az MSZP az utolsó pillanatban hatalmas áldozatot hozott a kormányváltásért – nem lennénk a Fidesz helyébe


2018. február 20. Karácsony Gergely interjú. Zugló polgármestere. Fotó: Tóth Gergő
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az MSZP még az utolsó pillanatban is mindent megtesz annak érdekében, hogy megszülethessen a legszélesebb körű együttműködés a demokratikus pártok között.

Az MSZP talán egyik legfontosabb politikusát Harangozó Tamást a mai napon visszaléptette a szekszárdi választókerületben Hadházy Ákos LMP társelnök javára.

Bár minden felmérés Harangozót hozta ki esélyesebb jelöltnek a szocialisták meghozták azt a szimbolikus vezéráldozatot, ami után az LMP lépéskényszerbe került. Ha mindezek után az LMP tömegesen állva tartja a jelöltjeit, úgy fel kell vállalniuk annak a felelősségét, ha Orbán Viktor hatalmon marad.

Érthetetlen ugyanis, hogy azután hogy az 1. számú budapesti körzetben az MSZP-Párbeszéd visszalépett – noha szintén toronymagasan vezetett a jelöltjük az LMP-s CSárdi előtt – és ezzel szintén egyéni mandátumhoz segítheti az ökopártot hasonlatosan Szekszárdhoz, azonban az LMP nem hoz hasonló áldozatokat.

Például Budapest VII. kerületében, ahol az Orbán-család ügyvédje Bajkai István indul és fej-fej mellett állnak a DK-s Oláh Lajossal elengedhetetlen lenne, hogy az LMP nagyvonalú legyen.

Egy szó mint száz, az elkövetkezendő pár óra eldönti, az LMP parlamenti helyeket vagy kormányváltást akar….


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük