Szénné égett Szél Bernadett, olyat ígért, hogy az egész internet az LMP-n röhög (+videó)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Felelősségteljes ígérgetés nélküli politikát ígért az LMP! Hááááát…. mit is mondjunk, az igérgetést bizonyosan kimaxolták!

Lehet-e más a politika? Sajnos nem! Szél Bernadett és az LMP az elmúlt napokban olyan lejtmenetre állt be, hogy csoda ha mindezek után bejutnak a parlamentbe.Tegnap az RTL Klub miniszterelnök-jelölti vitát szervezett, ahol Karácsony-Vona-Szél vitatkozott egymással. Kicsit erőtlen volt a vita a legnagyobb ellenfél Orbán távolmaradása miatt, de a résztvevők sem büszkélkedhettek nagy mondásokkal.

A vita egyetlen üdítő pontja Karácsony Gergely volt, akinek nem csak profi üzenetei voltak a választók felé, de nagyszerűen szúrt oda ellenfeleinek. Mint Karácsony fogalmazott: “A Jobbikban nem lehet bízni, mert olyan, mintha az ember kaparós sorsjegyet venne, vagy bejön vagy nem. Nem lehet ilyen alapon rábízni a jövőt a Jobbikra.”

Bár Karácsony hozta a formáját, Vona pedig kicsit belezavarodott abba, hogy a Jobbik még mindig cigány és zsidó ellenes párt-e vagy sem, az este legcikibb szereplője bizonyosan Szél Bernadett volt, aki megígérte:

Ha rá szavaznak sütni fog a nap!

Lesz napfény, ha Szélre szavazunk!

Lesz napfény, ha Szélre szavazunk! – Coub – GIFs with sound by Márton Bogoly

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük