Szénné égett Szél Bernadett, olyat ígért, hogy az egész internet az LMP-n röhög (+videó)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Felelősségteljes ígérgetés nélküli politikát ígért az LMP! Hááááát…. mit is mondjunk, az igérgetést bizonyosan kimaxolták!

Lehet-e más a politika? Sajnos nem! Szél Bernadett és az LMP az elmúlt napokban olyan lejtmenetre állt be, hogy csoda ha mindezek után bejutnak a parlamentbe.

Tegnap az RTL Klub miniszterelnök-jelölti vitát szervezett, ahol Karácsony-Vona-Szél vitatkozott egymással. Kicsit erőtlen volt a vita a legnagyobb ellenfél Orbán távolmaradása miatt, de a résztvevők sem büszkélkedhettek nagy mondásokkal.

A vita egyetlen üdítő pontja Karácsony Gergely volt, akinek nem csak profi üzenetei voltak a választók felé, de nagyszerűen szúrt oda ellenfeleinek. Mint Karácsony fogalmazott: “A Jobbikban nem lehet bízni, mert olyan, mintha az ember kaparós sorsjegyet venne, vagy bejön vagy nem. Nem lehet ilyen alapon rábízni a jövőt a Jobbikra.”

Bár Karácsony hozta a formáját, Vona pedig kicsit belezavarodott abba, hogy a Jobbik még mindig cigány és zsidó ellenes párt-e vagy sem, az este legcikibb szereplője bizonyosan Szél Bernadett volt, aki megígérte:

Ha rá szavaznak sütni fog a nap!

Lesz napfény, ha Szélre szavazunk!

Lesz napfény, ha Szélre szavazunk! – Coub – GIFs with sound by Márton Bogoly 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük