Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Felelősségteljes ígérgetés nélküli politikát ígért az LMP! Hááááát…. mit is mondjunk, az igérgetést bizonyosan kimaxolták!

Lehet-e más a politika? Sajnos nem! Szél Bernadett és az LMP az elmúlt napokban olyan lejtmenetre állt be, hogy csoda ha mindezek után bejutnak a parlamentbe.

Tegnap az RTL Klub miniszterelnök-jelölti vitát szervezett, ahol Karácsony-Vona-Szél vitatkozott egymással. Kicsit erőtlen volt a vita a legnagyobb ellenfél Orbán távolmaradása miatt, de a résztvevők sem büszkélkedhettek nagy mondásokkal.

A vita egyetlen üdítő pontja Karácsony Gergely volt, akinek nem csak profi üzenetei voltak a választók felé, de nagyszerűen szúrt oda ellenfeleinek. Mint Karácsony fogalmazott: “A Jobbikban nem lehet bízni, mert olyan, mintha az ember kaparós sorsjegyet venne, vagy bejön vagy nem. Nem lehet ilyen alapon rábízni a jövőt a Jobbikra.”

Bár Karácsony hozta a formáját, Vona pedig kicsit belezavarodott abba, hogy a Jobbik még mindig cigány és zsidó ellenes párt-e vagy sem, az este legcikibb szereplője bizonyosan Szél Bernadett volt, aki megígérte:

Ha rá szavaznak sütni fog a nap!

Lesz napfény, ha Szélre szavazunk!

Lesz napfény, ha Szélre szavazunk! – Coub – The Biggest Video Meme Platform by marcifidel

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: