Lovasi András a Kiscsillag frontembere ütős üzenetet küldött a kormányváltóknak – ebben a 15 másodpercben minden benne van


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Erre szokták mondani, hogy egyszerű, de nagyszerű?

Lovasi András alternatív művész, aki egész generációk kulturális referenciáját adta meg, gondoljuk csak a Kispál és a Borz vagy a Kiscsillag zenekarokra.

Ez eléggé fellengzős és értelmieskedős beharangozó lett, ami talán nem is illik a Kossuth díjas művészhez. Ezért átfogalmazom: Ha az életben nincs már több móka vagy a Ha én lennék a Szerelmed szerzője, Bandi a hegyről.

Egy szó mint száz, Lovasi András 15 másodpercben összefoglalta, mindazt, amit tenni kell a kormányváltás érdekében. Az egyszerű de nagyszerű videóban tényleg minden benne van, amit meg kell tennünk azon a bizonyos vasárnapon:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük