Lovasi András a Kiscsillag frontembere ütős üzenetet küldött a kormányváltóknak – ebben a 15 másodpercben minden benne van


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Erre szokták mondani, hogy egyszerű, de nagyszerű?

Lovasi András alternatív művész, aki egész generációk kulturális referenciáját adta meg, gondoljuk csak a Kispál és a Borz vagy a Kiscsillag zenekarokra.Ez eléggé fellengzős és értelmieskedős beharangozó lett, ami talán nem is illik a Kossuth díjas művészhez. Ezért átfogalmazom: Ha az életben nincs már több móka vagy a Ha én lennék a Szerelmed szerzője, Bandi a hegyről.

Egy szó mint száz, Lovasi András 15 másodpercben összefoglalta, mindazt, amit tenni kell a kormányváltás érdekében. Az egyszerű de nagyszerű videóban tényleg minden benne van, amit meg kell tennünk azon a bizonyos vasárnapon:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük