Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jött egy politikus, aki reális programmal és lábbal – rendkívül sok személyes beszélgetéssel, a választók közvetlen megszólításával – veri meg a Fideszt.

Horváth Tamás, az MSZP-Párbeszéd jelöltje több alkalommal hóban-fagyban végig járta mind a 24 települést a kampány során és összeállt egy kép arról, hogy mit is gondolnak az itteniek a világ dolgairól és arról, hogy miben kell előre lépnünk a kormányváltást követően.

Összeállt egy program a kistelepüléseknek és a városoknak. Pont olyan, amilyet egy országgyűlésbe készülő baloldali jelölttől elvár egy választó.

– A városainkban élőket foglalkoztató kérdések sok tekintetben azonosak a kistelepüléseken lakókéval, így az egészségügy, oktatás, utak, járdák és a tömegközlekedés hiányosságai. Ezzel együtt fontosnak éreztem, hogy személyre szabott ajánlatot tegyek le az asztalra a Félegyházán, Izsákon és Majsán élők számára is. – fogalmaz Horváth Tamás, az MSZP-Párbeszéd jelöltje.

Horváth képviselő-jelölt úr programja itt olvasható.

Horváth Tamás – Fotó: Horváth Tamás Facebook oldal

A minap röviden így beszélt magáról a legesélyesebb képviselő-jelölt:

Nem bontjuk le a kerítést.
Nem vagyok “bevándorláspárti”.
Félegyházi vagyok.
Bács-Kiskun megyei vagyok.
Magyar vagyok.
Apa vagyok.
Barát vagyok.
Fradi szurkoló vagyok.
Kiskunfélegyházán születtem, Kiskunfélegyházán nőttem fel, itt neveltek fel szüleim, itt jártam iskolába.
Lehet hogy sok dologban másképp gondolkodunk, nem mindent látunk ugyanúgy, de abban biztosak lehetnek, hogy én Kiskunfélegyházán fogom leélni az életem a családommal, s minden erőmmel azon leszek, hogy Félegyháza, Bács-kiskun fejlődését szolgáljam, közös értékeinket, és az itt élő embereket pedig védjem minden tőlem telhető módon és erővel.

Fotó: Horváth Tamás Facebook oldala

 

Forrás: KiskunságON / Facebook


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: