A pécsieknek is elege lett Szél Bernadett cicaharcából – kemény ultimátumot küldtek a megállapodni képtelen LMP-nek


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az LMP tettei és szavai egymással szembe mennek. Visszalépései olyan helyeken, ahol nem oszt-nem szoroz a jelenlétük. Ahol viszont adhatnak egy mandátumot a Fidesznek, ott nem engednek. Sajnos úgy fest, nem érdekük a kormányváltás. Talán most kértek tőlük egy kis szívességet Bástya elvtársék…

A V18 – Legyünk többen nyílt levélben fordult a pécsi választókhoz és az LMP-hez. A levelet a szervezet nevében Balázs Péter írta alá.
Április 8-án menjünk el szavazni és váltsuk le a Fideszt! – írj a Mellár Tamás a Facebook oldalán.

Nyílt levél a pécsi választókhoz és az LMP-hez Fotó: Mellár Tamás Facebook oldal

Nagyon úgy tünik sajnos, hogy az LMP-nek esze ágában sincs erősíteni más, esélyesebbnek ígérkező demokratikus jelöltek helyzetét. Baranya egyik választókerületében sincs reális esélyük egyéni mandátumot szerezni. Indulásukkal kizárólag a Fideszes jelöltek győzelmét segítik. És ez végtelenül szomorú. 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük