A pécsieknek is elege lett Szél Bernadett cicaharcából – kemény ultimátumot küldtek a megállapodni képtelen LMP-nek


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az LMP tettei és szavai egymással szembe mennek. Visszalépései olyan helyeken, ahol nem oszt-nem szoroz a jelenlétük. Ahol viszont adhatnak egy mandátumot a Fidesznek, ott nem engednek. Sajnos úgy fest, nem érdekük a kormányváltás. Talán most kértek tőlük egy kis szívességet Bástya elvtársék…

A V18 – Legyünk többen nyílt levélben fordult a pécsi választókhoz és az LMP-hez. A levelet a szervezet nevében Balázs Péter írta alá.
Április 8-án menjünk el szavazni és váltsuk le a Fideszt! – írj a Mellár Tamás a Facebook oldalán.

Nyílt levél a pécsi választókhoz és az LMP-hez Fotó: Mellár Tamás Facebook oldal

Nagyon úgy tünik sajnos, hogy az LMP-nek esze ágában sincs erősíteni más, esélyesebbnek ígérkező demokratikus jelöltek helyzetét. Baranya egyik választókerületében sincs reális esélyük egyéni mandátumot szerezni. Indulásukkal kizárólag a Fideszes jelöltek győzelmét segítik. És ez végtelenül szomorú.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük