Húsbavágó kérdéseket tett fel Szabó Tímea a Fidesz emberének – Fideszes így még nem menekült kérdés elől


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szabó Tímea az MSZP-Párbeszéd óbudai jelöltje néhány egyszerű kérdést próbált feltenni a hatalom emberének, aki szánalmasan elmenekült… ennyire félnek a vasárnaptól a maffia-kormánynál?

10 kérdés Menczer Erzsébethez, Óbuda fideszes jelöltjéhez:

Tegnap elmentem Menczer Erzsébethez, hogy válaszoljon 10 fontos kérdésre, pl. a rólam hazugságot terjesztő szórólapokról, amik az ő reklámanyagával összehajtva voltak bedobva a postaládákba, az illegálisan megszerzett lakossági mobiltelefon számokról, a fiának kiutalt önkormányzati lakásról vagy éppen arról, hogy miért nem tett az egészségügy javításáért semmit a kerületben.

Nem tudtam feltenni az összes kérdésemet, mert elszaladt, de sokan kértétek, hogy tegyem ki a kérdéseket! Ha látjátok Menczert, mert éppen nem bujkál, akkor nyugodtan tegyétek fel neki ti is ezeket a kérdéseket!

Szabó Tímea 10 kérdése_1 – Fotó: Szabó Tímea Facebook oldal
Szabó Tímea 10 kérdése_2 – Fotó: Szabó Tímea Facebook oldal

Óbuda-Békásmegyer jobbat érdemel! Vasárnap menjetek el szavazni, és vigyetek mindenkit, akit tudtok! Csak akkor tudjuk legyőzni a Fideszt, ha mindenki részt vesz a szavazáson és a legesélyesebb jelöltre voksol!

Szabó Tímea (Facebook)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük