Húsbavágó kérdéseket tett fel Szabó Tímea a Fidesz emberének – Fideszes így még nem menekült kérdés elől


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Szabó Tímea az MSZP-Párbeszéd óbudai jelöltje néhány egyszerű kérdést próbált feltenni a hatalom emberének, aki szánalmasan elmenekült… ennyire félnek a vasárnaptól a maffia-kormánynál?

10 kérdés Menczer Erzsébethez, Óbuda fideszes jelöltjéhez:Tegnap elmentem Menczer Erzsébethez, hogy válaszoljon 10 fontos kérdésre, pl. a rólam hazugságot terjesztő szórólapokról, amik az ő reklámanyagával összehajtva voltak bedobva a postaládákba, az illegálisan megszerzett lakossági mobiltelefon számokról, a fiának kiutalt önkormányzati lakásról vagy éppen arról, hogy miért nem tett az egészségügy javításáért semmit a kerületben.

Nem tudtam feltenni az összes kérdésemet, mert elszaladt, de sokan kértétek, hogy tegyem ki a kérdéseket! Ha látjátok Menczert, mert éppen nem bujkál, akkor nyugodtan tegyétek fel neki ti is ezeket a kérdéseket!

Szabó Tímea 10 kérdése_1 – Fotó: Szabó Tímea Facebook oldal
Szabó Tímea 10 kérdése_2 – Fotó: Szabó Tímea Facebook oldal

Óbuda-Békásmegyer jobbat érdemel! Vasárnap menjetek el szavazni, és vigyetek mindenkit, akit tudtok! Csak akkor tudjuk legyőzni a Fideszt, ha mindenki részt vesz a szavazáson és a legesélyesebb jelöltre voksol!

Szabó Tímea (Facebook)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük