Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A stílus maga az ember? Németh Szilárd, minek nevezzelek?

Németh Szilárd a Fidesz IQ-ért felelős tagja, olyan vállalhatatlan stílusban kezdte ekézni a szocialista Bangóné Borbély Ildikót azok után, hogy a szocialista politikus meghozta az egyik legnagyobb áldozatot a választási kampányban és visszalépett az Együttes Szabó Szabolcs javára Csepelen.

Korábban megírtuk már, hogy a politikus mindannak ellenére hozta meg ezt az áldozatot, hogy egyébként minden felmérés szerint ő lett volna a körzet legesélyesebb képviselőjelöltje, azonban annyira bemerevedtek az álláspontok a csepeli választókerületben, hogy csak így lehetett biztosítani azt, hogy a demokratikus oldal legyőzhesse a Fideszt és a Fidesz képviselőjelöltjét, Németh Szilárdot.

Értjük tehát, hogy a tegnapi nap erkölcsi győzelem volt Bangónének, győzelem a demokratikus oldalnak, viszont Németh ahogy mondani szokták, mehet vissza ugrálni a balettba. Érthető tehát, hogy a Fidesz jelöltje Németh Szilárd agya ledobta az égszíjat, azonban mi sem gondoltuk, hogy ilyen sötét gondolatmenet kiugorhat valakinek a száján:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: