Embertelen hangnemben gyalázta Németh Szilárd az Együtt javára visszalépő Bangónét


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A stílus maga az ember? Németh Szilárd, minek nevezzelek?

Németh Szilárd a Fidesz IQ-ért felelős tagja, olyan vállalhatatlan stílusban kezdte ekézni a szocialista Bangóné Borbély Ildikót azok után, hogy a szocialista politikus meghozta az egyik legnagyobb áldozatot a választási kampányban és visszalépett az Együttes Szabó Szabolcs javára Csepelen.

Korábban megírtuk már, hogy a politikus mindannak ellenére hozta meg ezt az áldozatot, hogy egyébként minden felmérés szerint ő lett volna a körzet legesélyesebb képviselőjelöltje, azonban annyira bemerevedtek az álláspontok a csepeli választókerületben, hogy csak így lehetett biztosítani azt, hogy a demokratikus oldal legyőzhesse a Fideszt és a Fidesz képviselőjelöltjét, Németh Szilárdot.

Értjük tehát, hogy a tegnapi nap erkölcsi győzelem volt Bangónének, győzelem a demokratikus oldalnak, viszont Németh ahogy mondani szokták, mehet vissza ugrálni a balettba. Érthető tehát, hogy a Fidesz jelöltje Németh Szilárd agya ledobta az égszíjat, azonban mi sem gondoltuk, hogy ilyen sötét gondolatmenet kiugorhat valakinek a száján:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük