Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz mozgósít. Ebben nincs semmi meglepő vagy megdöbbentő. De a hogyanban annál inkább!

Csak a legmegbízhatóbb aktivistákat küldené mozgósításra a Fidesz április 8-án az országgyűlési választások napján – írja a 168 óra.

A portál információi szerint a pártközpontban tízes skálán értékelték az aktivisták teljesítményét. A maximális tíz pontot elérők egy–egy iPadet kapnak az adott település pártszimpatizánsainak nevével és címével. Az iPadekben lévő navigációval könnyedén ellenőrizhető, hogy az aktivista valóban kiment-e a megadott címekre.

Telefonon is mozgósítanak, minden választókerületben a helyi pártközpontból hívják majd a címlistáról az embereket, hogy arra buzdítsák őket, szavazzanak a kormánypártra. Kisbuszokkal „segítik” azoknak a szállítását, akik erre igényt tartanak.

A szimpatizánsaikat még szombatig felkeresik, hogy átadjanak nekik egy választásra buzdító levelet és hűtőmágnest. A levélben természetesen a Fideszre való voksot szorgalmazzák. Mindezt személyesen kell átadniuk. A levelet csak akkor hagyhatják postaládában, ha szombatig nem sikerült elérni a szimpatizánst. Listán jelölik, hogy kit sikerült elérniük.

Orbán Viktor pár napja személyesen is elismerte, hogy az utolsó pillanatig hatalmas energiát fektetnek a mozgósításba, pénteki kampányzáró rendezvényük nyitja a kampány utolsó szakaszát. – Arra hívjuk fel az embereket, hogy még kampányoljanak a hátralévő két napban, és hozzanak el mindenkit, maguk is menjenek el – mondta a kormányfő.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: