Soha nem látott erőkkel és elképesztő módszerekkel mozgósít a Fidesz – Ennyire félne Viktor?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Fidesz mozgósít. Ebben nincs semmi meglepő vagy megdöbbentő. De a hogyanban annál inkább!

Csak a legmegbízhatóbb aktivistákat küldené mozgósításra a Fidesz április 8-án az országgyűlési választások napján – írja a 168 óra.

A portál információi szerint a pártközpontban tízes skálán értékelték az aktivisták teljesítményét. A maximális tíz pontot elérők egy–egy iPadet kapnak az adott település pártszimpatizánsainak nevével és címével. Az iPadekben lévő navigációval könnyedén ellenőrizhető, hogy az aktivista valóban kiment-e a megadott címekre.

Telefonon is mozgósítanak, minden választókerületben a helyi pártközpontból hívják majd a címlistáról az embereket, hogy arra buzdítsák őket, szavazzanak a kormánypártra. Kisbuszokkal „segítik” azoknak a szállítását, akik erre igényt tartanak.

A szimpatizánsaikat még szombatig felkeresik, hogy átadjanak nekik egy választásra buzdító levelet és hűtőmágnest. A levélben természetesen a Fideszre való voksot szorgalmazzák. Mindezt személyesen kell átadniuk. A levelet csak akkor hagyhatják postaládában, ha szombatig nem sikerült elérni a szimpatizánst. Listán jelölik, hogy kit sikerült elérniük.

Orbán Viktor pár napja személyesen is elismerte, hogy az utolsó pillanatig hatalmas energiát fektetnek a mozgósításba, pénteki kampányzáró rendezvényük nyitja a kampány utolsó szakaszát. – Arra hívjuk fel az embereket, hogy még kampányoljanak a hátralévő két napban, és hozzanak el mindenkit, maguk is menjenek el – mondta a kormányfő.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük