Soha nem látott erőkkel és elképesztő módszerekkel mozgósít a Fidesz – Ennyire félne Viktor?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A Fidesz mozgósít. Ebben nincs semmi meglepő vagy megdöbbentő. De a hogyanban annál inkább!

Csak a legmegbízhatóbb aktivistákat küldené mozgósításra a Fidesz április 8-án az országgyűlési választások napján – írja a 168 óra.

A portál információi szerint a pártközpontban tízes skálán értékelték az aktivisták teljesítményét. A maximális tíz pontot elérők egy–egy iPadet kapnak az adott település pártszimpatizánsainak nevével és címével. Az iPadekben lévő navigációval könnyedén ellenőrizhető, hogy az aktivista valóban kiment-e a megadott címekre.

Telefonon is mozgósítanak, minden választókerületben a helyi pártközpontból hívják majd a címlistáról az embereket, hogy arra buzdítsák őket, szavazzanak a kormánypártra. Kisbuszokkal „segítik” azoknak a szállítását, akik erre igényt tartanak.

A szimpatizánsaikat még szombatig felkeresik, hogy átadjanak nekik egy választásra buzdító levelet és hűtőmágnest. A levélben természetesen a Fideszre való voksot szorgalmazzák. Mindezt személyesen kell átadniuk. A levelet csak akkor hagyhatják postaládában, ha szombatig nem sikerült elérni a szimpatizánst. Listán jelölik, hogy kit sikerült elérniük.

Orbán Viktor pár napja személyesen is elismerte, hogy az utolsó pillanatig hatalmas energiát fektetnek a mozgósításba, pénteki kampányzáró rendezvényük nyitja a kampány utolsó szakaszát. – Arra hívjuk fel az embereket, hogy még kampányoljanak a hátralévő két napban, és hozzanak el mindenkit, maguk is menjenek el – mondta a kormányfő.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük