Az LMP-s Hadházy megunta, hogy nincs összefogás – elképesztő lépésre szánta el magát


Hadházy Ákos - Fotó: Népszava
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az LMP parlamenti képviselője és társelnöke hatalmas bejelentést tett ma délelőtt!

Az LMP parlamenti képviselője és társelnöke  a legnagyobb közösségi portálon jelentette be, ha az ellenzéki pártok nem állapodnak meg péntekig egyoldalúan visszalép az egyéni jelöltségtől.

Hadházy Ákos bejelentésére azután került sor, hogy egy furcsa nap végén tegnap zátonyra futottak az MSZP és az LMP közötti tárgyalások az egyéni körzeteket illetően.

A tárgyalások arról is szóltak, hogy Hadházy körzetében a szintén erős jelölt MSZP-s Harangozó Tamás fog majd visszalépni. Hadházy posztjában kitér Harangozóra is, mert szerinte nevetséges, hogy az MSZP egyik legaktívabb képviselője csak 16. a párt listáján.

Hadházy Facebook posztjában arról ír, hogy ezzel is bizonyítani akarja az LMP kész a megállapodásra a szocialistákkal. Szerinte elfogadhatatlan az az ajánlat amit tegnap este az MSZP tett az LMP felé, hogy 4 körzetért cserébe 27 helyen léptesse vissza a jelöltjeit. Hadházy fideszesnek nevezte ezt az ajánlatot.

A politikus elmondta, ha péntekig nem lesz megegyezés ő visszalép saját választókörzetében.

Természetesen Hadházy az előkelő második helyet foglalja el az LMP listáján így ha pártja átlépi az 5 százalékos parlamenti küszöböt, akkor bejut a parlamentbe. Bár korábban Hadházy beszélt arról is, ha nincs kormányváltás nem folytatja tovább a politizálást.

Forrás: Mérce


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük