Újabb döbbenetesen nagy pofon Orbánnak – Ezek lennének a maffia-kormány utolsó napjai?


during the UEFA EURO 2016 Group F match between Austria and Hungary at Stade Matmut Atlantique on June 14, 2016 in Bordeaux, France.
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az április 8-ai választásoktól hangos a világsajtó. Vezető amerikai és német lapok is az áprilisi országgyűlési választásokkal vannak elfoglalva…

Az április 8-i magyarországi választáson ki fog derülni, hogy a migrációs áradat visszaesése mellett még mindig elegendő politikai potenciál rejlik-e Orbán Viktor miniszterelnök bevándorlásellenes kampányüzenetében – írta kedden a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai napilap.

A cikk szerint a választásoknak továbbra is a kormánypárt a legnagyobb esélyese, a szerző valószínűnek nevezte a Fidesz újbóli győzelmét, még ha az a legfrissebb felmérések szerint kisebb arányú is lesz, mint korábban.

Mint írták, Orbán főként azzal kampányol, hogy fenn fogja tartani Magyarország és Európa határainak és kultúrájának védelmét a Közel-Keletről és Afrikából érkező bevándorlókkal szemben.

A Süddeutsche Zeitung című német liberális lap a parlamenti választásokkal összefüggésben foglalkozott Magyarországgal a keddi számában. Hangsúlyozták, hogy a vasárnapi parlamenti választás előtt megjelent egy olyan ellenfele Orbán Viktornak akinek neve nem szerepel a szavazólapokon, de veszélyeztetheti biztosnak hitt győzelmét.

Ez az ellenfél a kormányfő korábbi útitársa, Simicska Lajos, egy befolyásos ember, aki médiabirodalma révén megszorongathatja a kormányfőt a hatalmi visszaélésekről és nepotizmusról szóló beszámolókkal.

A lap szerzője a többi között hozzátette, hogy az Elios körüli ügyek a többi váddal együtt jelentős robbanóerőt fejt ki, hiszen a választók előtt egy olyan ország képe bontakozik ki, amelyben egy szűk klikk szégyentelenül gazdagodik. – írja a 24.hu 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük