Újabb döbbenetesen nagy pofon Orbánnak – Ezek lennének a maffia-kormány utolsó napjai?


during the UEFA EURO 2016 Group F match between Austria and Hungary at Stade Matmut Atlantique on June 14, 2016 in Bordeaux, France.
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az április 8-ai választásoktól hangos a világsajtó. Vezető amerikai és német lapok is az áprilisi országgyűlési választásokkal vannak elfoglalva…

Az április 8-i magyarországi választáson ki fog derülni, hogy a migrációs áradat visszaesése mellett még mindig elegendő politikai potenciál rejlik-e Orbán Viktor miniszterelnök bevándorlásellenes kampányüzenetében – írta kedden a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai napilap.

A cikk szerint a választásoknak továbbra is a kormánypárt a legnagyobb esélyese, a szerző valószínűnek nevezte a Fidesz újbóli győzelmét, még ha az a legfrissebb felmérések szerint kisebb arányú is lesz, mint korábban.

Mint írták, Orbán főként azzal kampányol, hogy fenn fogja tartani Magyarország és Európa határainak és kultúrájának védelmét a Közel-Keletről és Afrikából érkező bevándorlókkal szemben.

A Süddeutsche Zeitung című német liberális lap a parlamenti választásokkal összefüggésben foglalkozott Magyarországgal a keddi számában. Hangsúlyozták, hogy a vasárnapi parlamenti választás előtt megjelent egy olyan ellenfele Orbán Viktornak akinek neve nem szerepel a szavazólapokon, de veszélyeztetheti biztosnak hitt győzelmét.

Ez az ellenfél a kormányfő korábbi útitársa, Simicska Lajos, egy befolyásos ember, aki médiabirodalma révén megszorongathatja a kormányfőt a hatalmi visszaélésekről és nepotizmusról szóló beszámolókkal.

A lap szerzője a többi között hozzátette, hogy az Elios körüli ügyek a többi váddal együtt jelentős robbanóerőt fejt ki, hiszen a választók előtt egy olyan ország képe bontakozik ki, amelyben egy szűk klikk szégyentelenül gazdagodik. – írja a 24.hu

 

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük