Érik a kormányváltás? – Hatalmas bukásra számíthat a Fidesz Budapest szívében


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kezdhetnek nagyon aggódni a Fidesznél, a kampányfinisben sorra kapják a hatalmas pofonokat…

Azt már tudjuk, hogy Fekete-Győr András, a Momentum elnöke tegnap visszalépett Budapest 1-es választókerületében V. Naszályi Márta (MSZP-Párbeszéd) javára. Ma pedig Budapest 5-ös választókerületében Bokros Lajos tette ugyanezt a legesélyesebb jelölt Dr. Oláh Lajos DK-s képviselő-jelölt javára.

A Modern Magyarországért Mozgalom elnöke ma délelőtt egy a DK-val közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Demokratikus Koalíció jelöltjét, Oláh Lajost támogatja a Budapest 5. egyéni választókerületében és visszalép a javára.

Tehát Bokros Lajos visszalép Oláh Lajos javára Teréz- és Erzsébetvárosban. Bokros arra kéri a választókat, hogy szavazzanak a legesélyesebb ellenzéki jelöltre, Oláh Lajosra, mert egyedül neki van esélye arra, hogy a kerületben megverje a Fideszt, és a segítségével leváltsuk Orbánt.

Bokros Lajos és Oláh Lajos sajtótájékoztatója – Fotó: Bokros Lajos Facebook oldal

Bokros arra kérte az összes többi ellenzéki párt jelöltjét, hogy ők is lépjenek vissza , hogy biztosan le lehessen győzni a Fidesz jelöltjét, az Orbán család ügyvédjét, Dr. Bajkai Istvánt. Oláh Lajos megköszönte a gesztust Bokros Lajosnak.

Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük