Fekete-Győr lesz a Fidesz veszte? – Mai bejelentése durván lesokkolta a kormányt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Fontos lépést tehetünk a rendszer lebontása és egy békés Magyarország kiépítése felé – mondta a Momentum elnöke….

Fontos lépést tehetünk a rendszer lebontása és egy békés Magyarország kiépítése felé – mondta a Momentum elnöke…., aki Facebook-videóban jelentette be, hogy visszalép a képviselő-jelöltségtől Budapest 1-es egyéni választókerületében, méghozzá az MSZP-Párbeszéd jelöltje, V. Naszályi Márta javára.

Azért az ő javára, mert a vártnál előbb, már hétfőre elkészült a Fekete-Győr által a Mediántól rendelt friss közvélemény-kutatás, és – mint mondta – orrhosszal ugyan, de V. Naszályi Márta lett a legesélyesebb jelölt.

Fekete-Győr úgy véli, kompromisszumok és kiegyezések nélkül nem lehet sikerre vinni egy közösséget, ezért is javasolta a körzetben – ahol Rogán Antal nyert 2014-ben parlamenti mandátumot, de most a kereszténydemokrata Hollik Istvánt indítja a Fidesz – ellenzéki jelölttársainak azt, hogy mérjék fel egymás esélyeit, és lépjenek vissza a legesélyesebb jelölt javára, hogy csak egyetlen esélyes ellenzéki politikus maradjon talpon Hollikkal szemben április 8-ára.

“Én tartom magam az ígéretemhez, vállalom a felelősséget, és visszalépek V. Naszályi Márta javára a Budapest 1-es választókerületben” – mondta a Momentum elnöke.

Szimpatizánsait pedig arra buzdította, listán szavazzatok a Momentumra. “Listavezetőként azért fogok dolgozni, hogy ne kelljen innen elmenni, és hogy érdemes legyen hazajönni. Előtte viszont győznünk kell a Belvárosban!” – mondta a videóban Fekete-Győr András.

Forrás: Zoom.hu


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük