Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fontos lépést tehetünk a rendszer lebontása és egy békés Magyarország kiépítése felé – mondta a Momentum elnöke….

Fontos lépést tehetünk a rendszer lebontása és egy békés Magyarország kiépítése felé – mondta a Momentum elnöke…., aki Facebook-videóban jelentette be, hogy visszalép a képviselő-jelöltségtől Budapest 1-es egyéni választókerületében, méghozzá az MSZP-Párbeszéd jelöltje, V. Naszályi Márta javára.

Azért az ő javára, mert a vártnál előbb, már hétfőre elkészült a Fekete-Győr által a Mediántól rendelt friss közvélemény-kutatás, és – mint mondta – orrhosszal ugyan, de V. Naszályi Márta lett a legesélyesebb jelölt.

Fekete-Győr úgy véli, kompromisszumok és kiegyezések nélkül nem lehet sikerre vinni egy közösséget, ezért is javasolta a körzetben – ahol Rogán Antal nyert 2014-ben parlamenti mandátumot, de most a kereszténydemokrata Hollik Istvánt indítja a Fidesz – ellenzéki jelölttársainak azt, hogy mérjék fel egymás esélyeit, és lépjenek vissza a legesélyesebb jelölt javára, hogy csak egyetlen esélyes ellenzéki politikus maradjon talpon Hollikkal szemben április 8-ára.

“Én tartom magam az ígéretemhez, vállalom a felelősséget, és visszalépek V. Naszályi Márta javára a Budapest 1-es választókerületben” – mondta a Momentum elnöke.

Szimpatizánsait pedig arra buzdította, listán szavazzatok a Momentumra. “Listavezetőként azért fogok dolgozni, hogy ne kelljen innen elmenni, és hogy érdemes legyen hazajönni. Előtte viszont győznünk kell a Belvárosban!” – mondta a videóban Fekete-Győr András.

Forrás: Zoom.hu


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: