Fekete-Győr lesz a Fidesz veszte? – Mai bejelentése durván lesokkolta a kormányt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Fontos lépést tehetünk a rendszer lebontása és egy békés Magyarország kiépítése felé – mondta a Momentum elnöke….

Fontos lépést tehetünk a rendszer lebontása és egy békés Magyarország kiépítése felé – mondta a Momentum elnöke…., aki Facebook-videóban jelentette be, hogy visszalép a képviselő-jelöltségtől Budapest 1-es egyéni választókerületében, méghozzá az MSZP-Párbeszéd jelöltje, V. Naszályi Márta javára.

Azért az ő javára, mert a vártnál előbb, már hétfőre elkészült a Fekete-Győr által a Mediántól rendelt friss közvélemény-kutatás, és – mint mondta – orrhosszal ugyan, de V. Naszályi Márta lett a legesélyesebb jelölt.Fekete-Győr úgy véli, kompromisszumok és kiegyezések nélkül nem lehet sikerre vinni egy közösséget, ezért is javasolta a körzetben – ahol Rogán Antal nyert 2014-ben parlamenti mandátumot, de most a kereszténydemokrata Hollik Istvánt indítja a Fidesz – ellenzéki jelölttársainak azt, hogy mérjék fel egymás esélyeit, és lépjenek vissza a legesélyesebb jelölt javára, hogy csak egyetlen esélyes ellenzéki politikus maradjon talpon Hollikkal szemben április 8-ára.

“Én tartom magam az ígéretemhez, vállalom a felelősséget, és visszalépek V. Naszályi Márta javára a Budapest 1-es választókerületben” – mondta a Momentum elnöke.

Szimpatizánsait pedig arra buzdította, listán szavazzatok a Momentumra. “Listavezetőként azért fogok dolgozni, hogy ne kelljen innen elmenni, és hogy érdemes legyen hazajönni. Előtte viszont győznünk kell a Belvárosban!” – mondta a videóban Fekete-Győr András.

Forrás: Zoom.hu


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük