Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Rónai Egon az ATV műsor vezetőjének tollából született meg az a levél, amely megmutatja, hogy mindenki Egonja csupa nagybetűkkel EMBER.

Nemrégiben operálták szívrendellenessége miatt Boros Lajost, de valószínűleg nagyobb a baj, hisz most ismét egy életmentő műtétet kell elvégezni. Rónai Egon rosszul viseli, és egy nyílt levéllel fejezte ki aggodalmát barátja iránt, melyet Facebook-oldalán tett közzé. Küzdeni kell a könnyekkel olvasás közben:

“Nyílt levél Lali királynak!

Rosszak a hírek, olvasom. A birodalom szíve makrancoskodik. Pontosabban a királyságot jelképező uralkodó szíve.

Lali király, te már kitaláltad magadat. Szegénylegényből, egygitáros, egydalos vándorból – hogyha fú a szembeszél, emlékszel? – lettél valaki. Ahogyvezetőhöz illik, döntöttél arról, ki lehet trubadúr a monarchia határain belül (lemezgyár), miről hallhat hírt a nép (rádió), min-kin nevethet (tévé). Készítettél képfestményeket (vagy mik is azok), videoklipeket (kortörténet mind), voltál rajongva, sakkversenyen szurkoló apa, meghatódott férfi.

Kitaláltad, hogy király vagy. Illetve, egyszer így szólított egy hallgató a Danubius Rádióban, aztán erre rákaptál.

Kitaláltam a Fórum Hotel aljában (halljában), hogy akkor már legyen audienciád is, két óra hétvégén. Valamit tán hozzátettem az impérium dolgaihoz ezzel.

Egy szobában ültünk és röhögtünk évekig. Amin mi nevettünk, más csak sírt volna. (Néha mi is.)

Egy király ne az örökkévalósággal kacérkodjon. Lali király,rád itt van szükségük alattvalóidnak (rajongóidnak), akiket szatírikus poénjaid, agyament ötleteid, megvalósíthatatlan fantazmagóriáid, néha nyakatekert gondolatmeneteid végül mindig egyenes irányban tartottak.

Lali király, népies nevén Boros Lajos, vigyázz magadra! Legyen példaképed Viktória királynő vagy Bhumibol Abduljadedzs, ő 70 évig ült a thaiföldi trónon! Az uralkodó szívjósága közérdek!

Legyen hát újra jó (a) szíved! Gyógyulj meg, Barátom!”

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: