Lendvai Ildikó felmosta Orbán Viktorral a padlót legújabb bejegyzésében!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lendvai Ildikó a szocialisták politikusa újabb parádés bejegyzést tett közzé facebook oldalán.

Mint ahogyan Ildikótól megszokhattuk, most is parádés bejegyzést tett közzé. Nem csak politikai riposztjai miatt érdemes olvasni Ildikót, hanem amiatt a szédületes humor miatt is, amelyet belesző mondanivalójába.

Mégis, ha az ember végigolvassa Ildikó bejegyzéseit, húsba-maró lényeglátásról tesz tanulságot:

A miniszterelnök ma reggel bejelentette: név szerint ismerik és megfigyelik azt a 2000 embert, akik meg akarják buktatni a kormányt, és Soros fizeti őket. Kicsit zavarban vagyok. A feltételek 50 %-ának megfelelek: meg akarnám buktatni a kormányt, viszont plátói alapon, mert Sorostól egy kanyit sem kapok.

Most akkor én fél embernek be vagyok számolva, vagy nem?

Megjegyzem, Orbán is így van, csak fordítva. Ő nem akar kormányt buktatni, de kapott pénzt Sorostól. Szerintem kéne egy külön csoport az ilyen 50%-os hazaárulóknak, fél napos megfigyeléssel. Ketten már vagyunk benne.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük