Lendvai Ildikó felmosta Orbán Viktorral a padlót legújabb bejegyzésében!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Lendvai Ildikó a szocialisták politikusa újabb parádés bejegyzést tett közzé facebook oldalán.

Mint ahogyan Ildikótól megszokhattuk, most is parádés bejegyzést tett közzé. Nem csak politikai riposztjai miatt érdemes olvasni Ildikót, hanem amiatt a szédületes humor miatt is, amelyet belesző mondanivalójába.Mégis, ha az ember végigolvassa Ildikó bejegyzéseit, húsba-maró lényeglátásról tesz tanulságot:

A miniszterelnök ma reggel bejelentette: név szerint ismerik és megfigyelik azt a 2000 embert, akik meg akarják buktatni a kormányt, és Soros fizeti őket. Kicsit zavarban vagyok. A feltételek 50 %-ának megfelelek: meg akarnám buktatni a kormányt, viszont plátói alapon, mert Sorostól egy kanyit sem kapok.

Most akkor én fél embernek be vagyok számolva, vagy nem?

Megjegyzem, Orbán is így van, csak fordítva. Ő nem akar kormányt buktatni, de kapott pénzt Sorostól. Szerintem kéne egy külön csoport az ilyen 50%-os hazaárulóknak, fél napos megfigyeléssel. Ketten már vagyunk benne.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük