Beszakadás előtt a Fidesz támogatottsága? – A független Mellár olyan stratégiát mondott, hogy Orbánék kezdhetnek csomagolni


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Fontos, mindennél fontosabb Mellár stratégiája! Elképesztő gondolatmenet, amit követve egyenes az út a kormányváltáshoz.

A legtöbb helyen érezni a kormányváltó hangulatot az országban, de sok múlhat a részvételi arányon és persze az egyéni jelölteken, akik esetében már aligha lesz a pártok között nyílt koordináció, ezért is valószínű, hogy ezt a választást nem a pártok, hanem az emberek tudják csak megnyerni – erről is szó volt a Zoom.hu stúdiójában, ahol az ellenzék összefogáspárti jelöltjeivel, a Veszprémben induló Kész Zoltánnal, a Pécsett magát megmérető Mellár Tamással és a Siófokon harcba szálló Magyar Györggyel beszélgetett a Zoom.hu hírigazgatója, Murányi András.

Ki kicsoda?

Kész Zoltán – Fotó: Veszprém és Kész

Kész Zoltán: angoltanár, sportriporter és a Fidesz kétharmados többségének lebontója, mivel 2015-ben – ekkor is függetlenként – Veszprémben, Veszprém megye 1-es körzetében az időközi választáson elhódítva a kormánypárti körzetet, parlamenti mandátumot szerzett.

Magyar György – Fotó: Népszava

Magyar György: ügyvéd, az MSZP-Párbeszéd képviselőjelöltje a Siófok központú Somogy megye 4-es választókörzetében. A sztárügyvéd kifejezést nem szereti. Aktív közéleti szereplő, aki a politikába már korábban is belekóstolt: 2014-ben elindult a főpolgármesteri posztért.

Mellár Tamás – Fotó: 168 óra

Mellár Tamás: közgazdász, egyetemi tanár, a MTA doktora, aki 1998 és 2003 között a Központi Statisztikai Hivatal elnöke volt, 2006 és 2007 között pedig Pécsett önkormányzati képviselőként dolgozott. Baranya megye 1-es választókerületében indul független jelöltként.

A három vendégben nem csak az a közös, hogy mindannyian a kormányváltásért küzdenek saját körzetükben, hanem az is, hogy próbálja őket lejáratni a fideszes propaganda: Kész Zoltán a Czeglédy-üggyel hozzák össze, Magyar Györgyből fideszes plakátarcot csináltak, mondván ő is kerítésbontó, Mellár Tamásról pedig azt terjesztik, hogy adót emelne és migránsokat telepítene be Pécsre.Kész Zoltán erre csak – Orbán Viktort idézve – annyit mondott: „kampánylyukból kampányszél fúj”, de a támadásokat nem bánja, mert „támadtak 2015-ben is, és nyertem, most is mindent megpróbálnak, mert látják, hogy vezetek a Fidesz jelöltjével szemben”.

Magyar György megjegyezte, úgy látszik, most ő a Soros, Mellár Tamás pedig arról beszélt: bármit mond, kiforgatják, és olyan dolgokkal vádolják, amit valójában a Fidesz követ el, hiszen ők engedtek be 20 ezer embert – köztük kétes egzisztenciákat is – az országba a letelepedési kötvényekkel.

Mellár Tamás szerint: „a választást nem a pártok fogják megnyerni, hanem azok az emberek, akik a pártok feje fölött átnyúlnak és a legesélyesebbre szavaznak, mert ki tudják választani a maguk körzetében.”  – a riport teljes terjedelmében és videón is megtekinthető a zoom.hu-n.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük