Beszakadás előtt a Fidesz támogatottsága? – A független Mellár olyan stratégiát mondott, hogy Orbánék kezdhetnek csomagolni


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Fontos, mindennél fontosabb Mellár stratégiája! Elképesztő gondolatmenet, amit követve egyenes az út a kormányváltáshoz.

A legtöbb helyen érezni a kormányváltó hangulatot az országban, de sok múlhat a részvételi arányon és persze az egyéni jelölteken, akik esetében már aligha lesz a pártok között nyílt koordináció, ezért is valószínű, hogy ezt a választást nem a pártok, hanem az emberek tudják csak megnyerni – erről is szó volt a Zoom.hu stúdiójában, ahol az ellenzék összefogáspárti jelöltjeivel, a Veszprémben induló Kész Zoltánnal, a Pécsett magát megmérető Mellár Tamással és a Siófokon harcba szálló Magyar Györggyel beszélgetett a Zoom.hu hírigazgatója, Murányi András.

Ki kicsoda?Kész Zoltán – Fotó: Veszprém és Kész

Kész Zoltán: angoltanár, sportriporter és a Fidesz kétharmados többségének lebontója, mivel 2015-ben – ekkor is függetlenként – Veszprémben, Veszprém megye 1-es körzetében az időközi választáson elhódítva a kormánypárti körzetet, parlamenti mandátumot szerzett.

Magyar György – Fotó: Népszava

Magyar György: ügyvéd, az MSZP-Párbeszéd képviselőjelöltje a Siófok központú Somogy megye 4-es választókörzetében. A sztárügyvéd kifejezést nem szereti. Aktív közéleti szereplő, aki a politikába már korábban is belekóstolt: 2014-ben elindult a főpolgármesteri posztért.

Mellár Tamás – Fotó: 168 óra

Mellár Tamás: közgazdász, egyetemi tanár, a MTA doktora, aki 1998 és 2003 között a Központi Statisztikai Hivatal elnöke volt, 2006 és 2007 között pedig Pécsett önkormányzati képviselőként dolgozott. Baranya megye 1-es választókerületében indul független jelöltként.

A három vendégben nem csak az a közös, hogy mindannyian a kormányváltásért küzdenek saját körzetükben, hanem az is, hogy próbálja őket lejáratni a fideszes propaganda: Kész Zoltán a Czeglédy-üggyel hozzák össze, Magyar Györgyből fideszes plakátarcot csináltak, mondván ő is kerítésbontó, Mellár Tamásról pedig azt terjesztik, hogy adót emelne és migránsokat telepítene be Pécsre.

Kész Zoltán erre csak – Orbán Viktort idézve – annyit mondott: „kampánylyukból kampányszél fúj”, de a támadásokat nem bánja, mert „támadtak 2015-ben is, és nyertem, most is mindent megpróbálnak, mert látják, hogy vezetek a Fidesz jelöltjével szemben”.
Magyar György megjegyezte, úgy látszik, most ő a Soros, Mellár Tamás pedig arról beszélt: bármit mond, kiforgatják, és olyan dolgokkal vádolják, amit valójában a Fidesz követ el, hiszen ők engedtek be 20 ezer embert – köztük kétes egzisztenciákat is – az országba a letelepedési kötvényekkel.

Mellár Tamás szerint: „a választást nem a pártok fogják megnyerni, hanem azok az emberek, akik a pártok feje fölött átnyúlnak és a legesélyesebbre szavaznak, mert ki tudják választani a maguk körzetében.”  – a riport teljes terjedelmében és videón is megtekinthető a zoom.hu-n.Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük