Az ország egyik legkiválóbb zenésze, egy korosztály példaképe üzent a választóknak – minden szavával egyetértünk


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ugye senkinek sem kell bemutatni Czutor Zoltánt? Ha valakinek mégis: zeneszerző, szövegíró, előadó, énekes, tanár. A Belmondo énekese. Egy korosztály példaképe. S méltó is rá.

S ugye senkinek sem kell bemutatni Varga Lászlót? – Ha esetleg mégis, íme mit mondott pár napja saját magáról:

Nem bontjuk le a kerítést.
Nem vagyok “bevándorláspárti”.
Miskolci vagyok.
Borsodi vagyok.
Magyar vagyok.
Férj vagyok.
Apa vagyok.
Barát vagyok.
Diósgyőr szurkoló vagyok.
Zenész vagyok.
Miskolcon születtem, Miskolcon nőttem fel, itt neveltek fel szüleim, itt jártam iskoláimat.
Lehet hogy sok dologban másképp gondolkodunk, nem mindent látunk ugyanúgy, de abban biztosak lehetnek, hogy én Miskolcon fogom leélni az életem a családommal, s minden erőmmel azon leszek, hogy Miskolc, Borsod, fejlődését szolgáljam, közös értékeinket, és az itt élő embereket pedig védjem minden tőlem telhető módon és erővel. – Varga László

Varga László – Fotó: Facebook

Czutor mindig is igen aktív volt közéleti kérdésekben. Néha, még dalban is hozzászól. Emlékeznek? Nem is olyan rég megénekelte Schmitt Pál lemondását is… De sosem, hangsúlyozom sosem adta a nevét vagy az arcát politikához az Artisjus-díjas szövegíró, zenész.

Nagyon köszönöm a támogatást, az elismerő szavakat. Más módon, más eszközökkel, de mindketten egy igazságos, békés, fejlődő Magyarországért küzdünk. Köszönöm barátom! – írta Varga László a közösségi oldalán.

” Életemben először adom a nevem ahhoz, hogy támogassak valakit közéleti, politikai tevékenységében. Az utóbbi években számomra különösen elidegenítő volt a politikai gyakorlat és közbeszéd, így még kevésbé tartom elképzelhetőnek, hogy nyugodt lelkiismerettel álljak egy politikai párt mellé. Kiállok azonban olyan tisztességes, jóféle emberekért, akik az életútjukkal, önzetlenségükkel és – milyen ritka manapság – rátermettségükkel is kiérdemlik azt, hogy erősítsük őket. Varga Laci barátom pont olyan típusú felelős és elhivatott képviselő, akit minden jóérzésű ember szívesen lát a Parlamentben. Bárcsak más körzetben is ajánlhatnék még Varga Lacikat!”

Czutor Zoltán
zenész, dalszerző

Czutor Zoltán üzenete -Fotó: Zsófia Jurassza (Forrás: Varga László Facebook oldal)

Szerintünk érdemes Czutor Zoltánra hallgatni és Varga Lászlóra szavazni.

Forrás: Facebook / BalraMagyar 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük