Szél, Vona, Karácsony – Vajon ki hiányzik a sorból? S miért? – Ön mit gondol?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nincs abban ugye semmi meglepő, ha azt mondom: Orbán…

Április 5-én, csütörtökön, három nappal az április 8-i országgyűlési választások előtt miniszterelnök-jelölti tévévitát tart az RTL Klub. A moderátor Baló György lesz. A főbb témák pedig az oktatás, az egészségügy, a szegénység, a migráció, a korrupció és a demokrácia állapota.

Bár Orbán is hívták, a lap cikke szerint a pártszövetség nem kívánt élni a lehetőséggel, így nemet mondtak. Szél Bernadett az LMP, Vona Gábor a Jobbik és Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje ugyanakkor elfogadta a meghívást.

Orbán utoljára 12 éve, 2006-ban vett részt miniszterelnök-jelölti vitán, Gyurcsány Ferenccel szemben. Korábban volt Orbán-Horn és Orbán-Medgyessy-vita is.

Emlékeznek? Anno Horn Gyula is felmosta vele a padlót, faltól falig. Orbán már akkor is csak személyeskedni bírt, ha véletlen számokkal mentek neki, szinte azonnal menekülőre fogta…

A vitát április 5-én délelőtt rögzítik, a vágatlan felvételt pedig 23 órától sugározza majd az RTL.

Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük