Szél, Vona, Karácsony – Vajon ki hiányzik a sorból? S miért? – Ön mit gondol?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nincs abban ugye semmi meglepő, ha azt mondom: Orbán…

Április 5-én, csütörtökön, három nappal az április 8-i országgyűlési választások előtt miniszterelnök-jelölti tévévitát tart az RTL Klub. A moderátor Baló György lesz. A főbb témák pedig az oktatás, az egészségügy, a szegénység, a migráció, a korrupció és a demokrácia állapota.

Bár Orbán is hívták, a lap cikke szerint a pártszövetség nem kívánt élni a lehetőséggel, így nemet mondtak. Szél Bernadett az LMP, Vona Gábor a Jobbik és Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje ugyanakkor elfogadta a meghívást.

Orbán utoljára 12 éve, 2006-ban vett részt miniszterelnök-jelölti vitán, Gyurcsány Ferenccel szemben. Korábban volt Orbán-Horn és Orbán-Medgyessy-vita is.

Emlékeznek? Anno Horn Gyula is felmosta vele a padlót, faltól falig. Orbán már akkor is csak személyeskedni bírt, ha véletlen számokkal mentek neki, szinte azonnal menekülőre fogta…

A vitát április 5-én délelőtt rögzítik, a vágatlan felvételt pedig 23 órától sugározza majd az RTL.

Forrás: HVG / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük