Ezt művelte velünk a Fidesz: Ha ezt meghallod, a szorongás és az undor egyszerre fog elfogni


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Pontosan tudom, hogy nem hangzatos a cím és talán sokan nem fognak idekattintani, de ebben az egyetlen írásban benne van minden, ami miatt megvetjük a kormányt.

A 168 óra hasábjain jelent meg az az írás, amelyre nincsenek is szavak. Mit érezzünk? Megvetést? Undort? Szánalmat? Csalódottságot? Szégyent?

Minden benne van egy kicsit. Egész egyszerűen borzongok attól, amit szeretett hazámmal művelt a Fidesz-KDNP.

„Szeretném megköszönni annak a csongrádi lakosnak, aki a mai nap folyamán rám és édesanyámra hívta a rendőrséget az utcán sétálva, azt állítva, hogy menekültek vagyunk. (…) Gratulálok az emberkének, remélem, eljut hozzá az üzenet!”

– írta felháborodott, nyílt Facebook-posztjában Barbara,

Magyar Nemzet írja, hogy a nő a fodrásztól jött anyjával, és hogy ne ázzon el a frizurája, sálat borított a hajára. Ezt látta meg valaki az utcán, és azonnal értesítette a rendőrséget.Barbara egy ismerős kérdésére arról is beszámolt, hogyan oldódott meg a helyzet: a rendőr autóval állt be eléjük, igazoltatta őket, és miután adataik alapján kiderült, hogy nem migránsok, elengedte az anyát és lányát. „Természetesen volt egy-két szavunk” – írta a dühös nő.

A jelenet nem egyedülálló, országszerte egyre több esetben néznek migránsnak turistákat, de akár magyarokat is a tízmilliárdokat felemésztő kormányzati gyűlöletkampány hatására – jegyzi meg a lap.

Reméljük ez a történet sokakhoz eljut és sokaknak felnyitja a szemét. Még négy év és lehet, nem csak rendőrt fognak hívni a szerencsétlen asszonyra….


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük