Nagyon keményen bekérdezett az MSZP-s politikus – Na ebből a mocsokból hogy mossák ki magukat Orbánék?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Orbán Viktornak tisztáznia kell, hogy igazak-e azok sajtóban megjelent hírek, amelyek szerint letelepedési engedélyt adtak közel-keleti bűnözőknek.

Valóban szabadon mozoghatnak a Fidesz jóváhagyásával Magyarországon nemzetközi fegyver-, drog- és embercsempész szervezetek tagjai? Tényleg beengedték az országba és az unióba a háborús bűntetteket elkövető szíriai rezsim pénzmosásért felelő emberét?

Azt már tudjuk, hogy Rogán Antal és Bánki Erik személyesen választotta ki azokat a cégeket, amelyek milliárdokat kerestek a kötvények árusításával. Azonban azt is tisztázni kell, hogy ki engedélyezte a terroristák letelepedését? Orbán Viktornak, Pintér Sándornak és Polt Péternek több kérdésre is választ kell adnia.
A Fidesz folyamatosan hazudik. Azt hirdetik, hogy csak ők képesek megvédeni Magyarországot, miközben közel-keleti terroristákat engednek be pénzért hazánkba. A legnagyobb nemzetbiztonsági fenyegetést a Fidesz jelenti.

Ha a Nemzetbiztonsági bizottság következő ülését is bojkottálják és nem hajlandók válaszokat adni azzal elismerik, hogy bűnösök és van mit takargatniuk.

Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük