Nagyon keményen bekérdezett az MSZP-s politikus – Na ebből a mocsokból hogy mossák ki magukat Orbánék?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Orbán Viktornak tisztáznia kell, hogy igazak-e azok sajtóban megjelent hírek, amelyek szerint letelepedési engedélyt adtak közel-keleti bűnözőknek.

Valóban szabadon mozoghatnak a Fidesz jóváhagyásával Magyarországon nemzetközi fegyver-, drog- és embercsempész szervezetek tagjai? Tényleg beengedték az országba és az unióba a háborús bűntetteket elkövető szíriai rezsim pénzmosásért felelő emberét?

Azt már tudjuk, hogy Rogán Antal és Bánki Erik személyesen választotta ki azokat a cégeket, amelyek milliárdokat kerestek a kötvények árusításával. Azonban azt is tisztázni kell, hogy ki engedélyezte a terroristák letelepedését? Orbán Viktornak, Pintér Sándornak és Polt Péternek több kérdésre is választ kell adnia.


A Fidesz folyamatosan hazudik. Azt hirdetik, hogy csak ők képesek megvédeni Magyarországot, miközben közel-keleti terroristákat engednek be pénzért hazánkba. A legnagyobb nemzetbiztonsági fenyegetést a Fidesz jelenti.

Ha a Nemzetbiztonsági bizottság következő ülését is bojkottálják és nem hajlandók válaszokat adni azzal elismerik, hogy bűnösök és van mit takargatniuk.

Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük