Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktornak tisztáznia kell, hogy igazak-e azok sajtóban megjelent hírek, amelyek szerint letelepedési engedélyt adtak közel-keleti bűnözőknek.

Valóban szabadon mozoghatnak a Fidesz jóváhagyásával Magyarországon nemzetközi fegyver-, drog- és embercsempész szervezetek tagjai? Tényleg beengedték az országba és az unióba a háborús bűntetteket elkövető szíriai rezsim pénzmosásért felelő emberét?

Azt már tudjuk, hogy Rogán Antal és Bánki Erik személyesen választotta ki azokat a cégeket, amelyek milliárdokat kerestek a kötvények árusításával. Azonban azt is tisztázni kell, hogy ki engedélyezte a terroristák letelepedését? Orbán Viktornak, Pintér Sándornak és Polt Péternek több kérdésre is választ kell adnia.


A Fidesz folyamatosan hazudik. Azt hirdetik, hogy csak ők képesek megvédeni Magyarországot, miközben közel-keleti terroristákat engednek be pénzért hazánkba. A legnagyobb nemzetbiztonsági fenyegetést a Fidesz jelenti.

Ha a Nemzetbiztonsági bizottság következő ülését is bojkottálják és nem hajlandók válaszokat adni azzal elismerik, hogy bűnösök és van mit takargatniuk.

Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: