Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Több ízben beszámoltunk arról, hogy milyen szisztematikus támadássorozat indult a demokrata pártok ellen. Már lassan felsorolni sem tudjuk, hogy hány helyen támadták meg, akár fizikálisan is a kormányváltást akaró pártok aktivistáit.

Valakinek nagyon nem tetszik mindaz, ami folyik a választási kampányban, hiszen ahogyan nő a kormányváltást akarók támogatottsága hónapról-hónapra úgy durvulnak az atrocitások is a választási kampányban.

A Népszavából, a legnagyobb szociáldemokrata napilapból értesültünk a legújabb vandál eseményekről:

Szerencsére néhány térfigyelő kamera pásztázza Érd utcáit, így remény van rá, hogy be lehet azonosítani, kik rongáltak meg sok-sok plakátot – a Pest megyei városban ugyanis randán eldurvult a kampányhelyzet: mintegy száz plakátot elloptak, ledobtak és összetörtek, illetve „kidekoráltak”.

Utóbbi annyit tesz, hogy obszcén dolgokat festettek a jelöltek arcképére, illetve horogkereszteket mázoltak a politikai hirdetésekre. Az érintettek feljelentései nyomán a rendőrség több helyszínen szemlézett.

A „plakátháborút a Fidesz sem úszta meg, a kormánypártnak számos hirdetését leszedték. Csőzik László, az MSZP és a Párbeszéd jelöltje ennél többet veszített: az Érd központjában lévő, illetve a két kilométer hosszan futó főút melletti szinte valamennyi plakátját tönkretették. Sőt, arra is akadt példa, hogy egy leszaggatott hirdetése helyére a Jobbik plakátja került. A legrosszabbul a DK járt – a Demokratikus Koalíciónak nem csak a plakátjait roncsolták, de az irodáját is megpróbálták megrongálni: az ablakát be akarták törni, illetve horogkereszteket festettek rá.

Több forrásunk arról beszélt, hogy egyedül a Jobbik plakátjait nem bántotta senki.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: