Tettlegességig fajult a kampány Érden: megtámadták a DK-t és az MSZP-t is


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Több ízben beszámoltunk arról, hogy milyen szisztematikus támadássorozat indult a demokrata pártok ellen. Már lassan felsorolni sem tudjuk, hogy hány helyen támadták meg, akár fizikálisan is a kormányváltást akaró pártok aktivistáit.

Valakinek nagyon nem tetszik mindaz, ami folyik a választási kampányban, hiszen ahogyan nő a kormányváltást akarók támogatottsága hónapról-hónapra úgy durvulnak az atrocitások is a választási kampányban.

A Népszavából, a legnagyobb szociáldemokrata napilapból értesültünk a legújabb vandál eseményekről:

Szerencsére néhány térfigyelő kamera pásztázza Érd utcáit, így remény van rá, hogy be lehet azonosítani, kik rongáltak meg sok-sok plakátot – a Pest megyei városban ugyanis randán eldurvult a kampányhelyzet: mintegy száz plakátot elloptak, ledobtak és összetörtek, illetve „kidekoráltak”.

Utóbbi annyit tesz, hogy obszcén dolgokat festettek a jelöltek arcképére, illetve horogkereszteket mázoltak a politikai hirdetésekre. Az érintettek feljelentései nyomán a rendőrség több helyszínen szemlézett.A „plakátháborút a Fidesz sem úszta meg, a kormánypártnak számos hirdetését leszedték. Csőzik László, az MSZP és a Párbeszéd jelöltje ennél többet veszített: az Érd központjában lévő, illetve a két kilométer hosszan futó főút melletti szinte valamennyi plakátját tönkretették. Sőt, arra is akadt példa, hogy egy leszaggatott hirdetése helyére a Jobbik plakátja került. A legrosszabbul a DK járt – a Demokratikus Koalíciónak nem csak a plakátjait roncsolták, de az irodáját is megpróbálták megrongálni: az ablakát be akarták törni, illetve horogkereszteket festettek rá.

Több forrásunk arról beszélt, hogy egyedül a Jobbik plakátjait nem bántotta senki.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük