Helyből rúgta magát tökön a Fidesz: “Magyarázkodik a kisköcsög.” – gyalázatos akciót indítottak a szoci nagyágyú ellen, de nagyon elmérték magukat


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ilyen amikor a fagyi visszanyal! Élvezettel nézzük a Fidesz vergődését.

Elképesztő méretű lejárató kampányt indított a Fidesz  a szocialista Hiller István ellen Pesterzsébeten.

A téma természetesen nem más, mint az unalomig sulykolt Soroszás és a kerítésbontás. Gyakorlatilag elárasztották a kerületet – ahol egyébként a szocialista Hiller a befutó – a politikust és Soros Györgyöt egy plakáton szerepeltető kampányanyagok, valamint ezzel egyidejűleg több száz hírdetését rongálták meg Hillernek ismeretlenek.

Mindezek azonban a szoci többségű kerületben nem várt fordulatot vettek:

Péntek hajnalra Hiller István több száz plakátját rongálta meg, és ragasztotta át saját hazug plakátjaival a Fidesz. Telefonon is mocskolódó hazugsághadjáratot indítottak. Ezek nem ismerik a Pesterzsébetieket! A támadás megerősít minket. A mai napon a Fidesz mocskolódásának hatására 470 eddig bizonytalan pesterzsébeti jelezte különböző csatornákon keresztül, hogy most már csak azért is Hillerre és az MSZP-P listájára fognak szavazni.Hajrá Pesterzsébet! Változást most! !

Mindez azonban még csak a jéghegy csúcsa. A pesterzsébeti Jobbik például levélben fordult a Fideszhez, melyben számon kérik az etikátlan választási kampányát a kormánypártoknak, azonban meglepő és döbbenetes választ kaptak, nem máshonnan, egyenesen Kubatov Gábortól a Fidesz pártigazgatójától
Bencsik János a Jobbik képviselője az alábbi levelet osztotta meg facebook oldalán:
“Magyarázkodik a kisköcsög” – unortodox levelet kaptam Kubatov Gábortól!

A Fidesz a jelek szerint annyira tart a Jobbik képviselőjelöltjeitől, hogy hírhedt pártigazgatójuk, Kubatov Gábor személyesen felügyeli a velük való levelezést.

Az történt, hogy levelet írtam Földesi Gyula helyi fideszes képviselőjelöltnek, amelyben egy közös programbemutató vitát javasoltam Kispest-Pesterzsébet választói előtt. Földesi a vitát elutasította, helyette a legolcsóbb habonyi propagandát zúdította rám, amelyre válaszoltam is. Ma reggel meglepő e-mail fogadott a postafiókomban személyesen Kubatov Gábortól, aki röviden ennyit üzent: “Magyarázkodik a kisköcsög”. Azóta nyolc óra telt el, de semmilyen további reakciót nem kaptam.

 A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük