Helyből rúgta magát tökön a Fidesz: “Magyarázkodik a kisköcsög.” – gyalázatos akciót indítottak a szoci nagyágyú ellen, de nagyon elmérték magukat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ilyen amikor a fagyi visszanyal! Élvezettel nézzük a Fidesz vergődését.

Elképesztő méretű lejárató kampányt indított a Fidesz  a szocialista Hiller István ellen Pesterzsébeten.

A téma természetesen nem más, mint az unalomig sulykolt Soroszás és a kerítésbontás. Gyakorlatilag elárasztották a kerületet – ahol egyébként a szocialista Hiller a befutó – a politikust és Soros Györgyöt egy plakáton szerepeltető kampányanyagok, valamint ezzel egyidejűleg több száz hírdetését rongálták meg Hillernek ismeretlenek.

Mindezek azonban a szoci többségű kerületben nem várt fordulatot vettek:

Péntek hajnalra Hiller István több száz plakátját rongálta meg, és ragasztotta át saját hazug plakátjaival a Fidesz. Telefonon is mocskolódó hazugsághadjáratot indítottak. Ezek nem ismerik a Pesterzsébetieket! A támadás megerősít minket. A mai napon a Fidesz mocskolódásának hatására 470 eddig bizonytalan pesterzsébeti jelezte különböző csatornákon keresztül, hogy most már csak azért is Hillerre és az MSZP-P listájára fognak szavazni.Hajrá Pesterzsébet! Változást most! !

Mindez azonban még csak a jéghegy csúcsa. A pesterzsébeti Jobbik például levélben fordult a Fideszhez, melyben számon kérik az etikátlan választási kampányát a kormánypártoknak, azonban meglepő és döbbenetes választ kaptak, nem máshonnan, egyenesen Kubatov Gábortól a Fidesz pártigazgatójától
Bencsik János a Jobbik képviselője az alábbi levelet osztotta meg facebook oldalán:
“Magyarázkodik a kisköcsög” – unortodox levelet kaptam Kubatov Gábortól!A Fidesz a jelek szerint annyira tart a Jobbik képviselőjelöltjeitől, hogy hírhedt pártigazgatójuk, Kubatov Gábor személyesen felügyeli a velük való levelezést.

Az történt, hogy levelet írtam Földesi Gyula helyi fideszes képviselőjelöltnek, amelyben egy közös programbemutató vitát javasoltam Kispest-Pesterzsébet választói előtt. Földesi a vitát elutasította, helyette a legolcsóbb habonyi propagandát zúdította rám, amelyre válaszoltam is. Ma reggel meglepő e-mail fogadott a postafiókomban személyesen Kubatov Gábortól, aki röviden ennyit üzent: “Magyarázkodik a kisköcsög”. Azóta nyolc óra telt el, de semmilyen további reakciót nem kaptam.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük